Start

Computer Memories

Track N┬░: 
8
Uitvoerder(s): 
Contender#1
Productie: 
Contender#1
Auteur(s) / componist(en): 
Stefan Perescis
from bedroom to headroom: introducing.....Contender#1
Track en opname informatie: 

De track is fairly simpel, geïnspireerd door ervaringen uit mijn jeugd. Evenwel een 'ode to my 64'.... De opname is vanuit Cubase, ongeprocessed rechtstreeks door mijn Spirit M4 in Wavelab gerecorded en vandaar uit (na enkele kleine correcties links en rechts) direct naar de master-specialist gestuurd.

Gebruikte hardware / software: 

Yamaha An1x, GeneralMusic S2t, Alesis Qaudraverb, Behringer MDX2600, Novation Drumstation, Novation Remote25, Soundcraft Spirit M4, Presonus Firepod, Alesis M1 MKII, Cubase SX2, Wavelab 4, Enkele softsynths en plugins...

Meer info: 

Dit is de laatste track opgenomen in mijn oude 'studiotje', op een kamertje bij mijn ouders thuis. Inmiddels is de studio in mijn eigen huis helemaal klaar, en kan ik nu eindelijk beginnen met opnemen van nieuw materiaal. Ergens mis ik wel de sfeer van het kamertje bij mijn ouders, het gevoel en de geur van die kamer hebben op de een of andere manier toch bijgedragen aan het feit dat het opname virus zo hard heeft toegeslagen. Maar goed... Na jaren dat kamertje gebruikt te hebben, is de vrijheid om op te nemen 'whenever I want' natuurlijk vele malen meer waard. 'Computer Memories' luidde een nieuwe era in voor mij, en de compilatie CD is zekers een enorme boost voor mijn moraal... Alhoewel de opbouw van de nieuwe studio, het verplaatsen van materiaal en daarbij een drukke baan duidelijk niet hebben bijgedragen aan de tijd die ik had willen besteden aan ComputerMemories. Ik hoop in de toekomst nog aan meerdere Homerecording projectjes te mogen meewerken, en dan in alle rust in mijn nieuwe studio terdege voor te bereiden en af te werken... :) It's been a lot of fun so far!!!

Meer hierover