Start

Blog van Pixie

10k

 Heel precies weet ik het niet meer. Ik weet wel nog dat het te maken had met wat nu 'De Marktplaats' heet, maar of ik nu iets wou kopen of verkopen, kan ik me niet meer herinneren.

Wat ik wel nog weet, is dat ik het knudde vond dat ik me moest aanmelden om iets te mogen posten. 'Snel even iets schrijven en wegwezen', dacht ik. Is me dat even anders uitgedraaid. Na mijn aankoop (of verkoop) liep ik regelmatig tegen kleine probleempjes aan en aangezien ik me toch al had moeten aanmelden, kon ik evengoed mijn vragen hier voorleggen.

LLL

Eindelijk nog eens een tijdje thuis. Na een maand in China is de muziekmicrobe weer beginnen kriebelen.

Ever Since, deel 2.

Hetgeen hier gaat volgen, is in feite de informatie die eerder deze dag heb proberen te posten als info bij mijn inzending voor de compilatie-CD.
Op de compilatie-website is het mij nog niet gelukt, dus zal ik het hier voorlopig al maar posten.

Hoofditem
featured track: Ever Since

Ever since

Na de oproep van ons aller opperhoofd om het verhaal achter de track te delen met de wereld, heb ik toch een tijdje moeten nadenken over wat dit verhaal in mijn geval zou kunnen zijn.

Hoofditem
featured track: Ever Since

Goede voornemens.

Ik heb me onlangs een kleine Line6 Toneport aangeschaft. De bedoeling daarvan is deze mee te nemen wanneer ik in het buitenland zit te zwoegen en zodoende 's avonds wat muziek te maken in de plaats van uit pure verveling en onnoemelijke dorst mijn zuurverdiende centen te spenderen in de plaatselijke horeca.

Baaldag

Klotedag vandaag (en hij is nog maar net bezig).
Ik slaap zowiezo de laatste weken al zeer slecht (last van mijn rug en muizenissen in mijn hoofd) en vannacht was er geen uitzondering op.

Blog.

Ik ben nooit echt een blogger geweest, maar what the heck.... I'll try anything once.

Ik heb dit weekend eindelijk nog eens mijn DAW opgestart. Dat was al meerdere weken geleden en ik was eerlijk gezegd een beetje bang om eraan te beginnen.
Wat als er niets zou uitkomen? Het is al meer dan eens voorgevallen dat ik achter mijn PC kruip en dat ik gewoon wat zit te prullen zonder dat er iets op 'band' gezet wordt.