Start

Meeting: homerecording.be on tour 2012

Homerecording.be On Tour 2012 gaat door in op zondag 18 maart 2012 in Muziekcentrum Het Depot in Leuven. Het wordt opnieuw een ganse dag vol workshops, kans om elkaar te ontmoeten, demo's en uitreiking van de homerecording.be awards.

Op deze pagina kan je altijd de laatste informatie rond deze dag terugvinden: hier verzamelen we het laatste programma-nieuws, je kan je hier inschrijven, en hier vind je praktische informatie over bijvoorbeeld transport.

Staat er nog niet tussen wat je wil weten? Geen nood: in de aanloop naar het event vullen we deze informatie verder aan! Intussen kan je terecht in het speciale meeting subforum voor vragen, voorafbeschouwingen, speculaties of toeristische informatie.

Workshops

Het workshop programma is compleet! Lees er hier alles over.

Lokatie

Muziekcentrum Het Depot
Kapucijnenvoer 47
Leuven
BELGIË

Website Het Depot

Uurschema

11:00 deuren open, marktplaats open
12:00 start workshops
18:00 einde workshops
19:00 einde marktplaats
19:30 afsluiten

Programma overzicht

(klik voor grote versie)

Wat is Homerecording.be On Tour?

Homerecording.be On Tour ontstond in 2009 en werd voor het eerst in 2010 georganiseerd in de Muziekgieterij in Maastricht. Het was een dag vol workshops, demonstraties, optredens en prijsuitreikingen. Allemaal voor en door de homerecording.be community. En het best van al? We zijn er in geslaagd dit fantastische element 100 % gratis te houden voor de bezoekers. Met meer dan 120 man (toen zijn we gestopt met tellen) mag dit allereerste event een succes genoemd worden.

Editie 2011 ging door op de campus Schoonmeersen in Gent, en trok circa 200 man. Opnieuw gratis, met support van een aantal interessante bedrijven.

In 2012 gaan we er opnieuw voor, met een heleboel frisse ideeën en een schitterende partner.

Sfeerbeelden editie 2010


Overzicht: laatste meeting nieuws