Start

Een studio-blog bijhouden

Een blog is een bijzonder sterk medium om je ideeën en ervaringen met de wereld om je heen te delen. Waar een forum meer bedoeld is om te discussiëren, heb je met een blog je eigen kanaal om te spreken tegen al wie het wil horen. Omdat we denken dat homerecorders veel méér te vertellen hebben dan hetgeen ze in een ernstig / technisch forum kwijt kunnen, hebben we deze studioblogs kategorie gelanceerd. Als je geregistreerd bent, kan je automatisch onbeperkt gebruik maken van de gelegenheid om te bloggen.

Voorbeelden van onderwerpen:

- een verslag van de voortgang van je opnamesessies
- bedenkingen over de muziekwereld
- besprekingen van andere opnames
- overpeinzingen vanuit je persoonlijk standpunt
- kanttekeningen bij forumdiscussies
- meer info over de projecten waarmee je bezig bent
- en alle andere topics (je bent vrij, het hoeft niet over opnamen te gaan, zolang je de spelregels respecteert)

 ... Blogs zijn een ideale manier om je eigen stem te laten horen op het web, en Homerecording.be is een uitgelezen plek is om studio-blogs te verzamelen. Door te bloggen op Homerecording.be wordt je stem onmiddellijk gehoord door een groot aantal mede-homerecorders, muzikanten en producers. Ook als je een eigen website hebt waar je jezelf of je projecten voorstelt, een blog op Homerecording.be kan helpen om je project nog beter in de kijker te plaatsen. Blogposts zijn op verschillende manier zichtbaar op Homerecording.be. Alle laatste nieuwe blogposts worden opvallend vermeld op de homepage. Via een speciale studioblogs pagina hebben bezoekers snel een overzicht van alle laatste blogposts, wie er blogt en welke posts populair zijn. En sommige posts worden extra vermeld op special thema pagina's (bijvoorbeeld rond de compilatie-cd).

Wie als lid op Homerecording.be registreert krijgt automatisch zo'n blog. Je kan je eigen blog bekijken door op de homepage, na inloggen, links onder het hoofdmenu "mijn blogs" te klikken. Ook onder je persoonlijke profielpagina die voor iedereen zichtbaar is, staat een link naar je persoonlijke studioblog. Bovendien kan je je eigen blog steeds terugvinden onder het adres http://www.homerecording.be/studioblogs/je-gebruikersnaam, en kan je die ook aan de buitenwereld op die manier bekend maken!

Wil je starten? Je kan meteen een bericht inzenden, of surfen naar je persoonlijk profiel. Via de link onderaan dit profiel kan eveneens onmiddellijk starten.