Start

Artikels (nieuws, tutorial, review, ...) inzenden

We hebben al een tijdje een artikel / tutorialrubriek in het forum. Om artikels nog beter te kunnen organiseren en in de kijker te kunnen plaatsen hebben we site de vernieuwing van de site een nieuw systeem om artikels te publiceren.

Toegang tot bestaande artikels

Via de artikels link in het hoofdmenu krijg je snel toegang tot alle artikels, gerangschikt volgens aflopende inzendingsdatum. Je kan de lijst beperken tot artikels over een bepaald onderwerp (bv microfoons, distributie) of tot artikels van een bepaald type (nieuws, aankondiging, ...). Als je een bepaald artikel bekijkt zie je automatisch een lijst met links naar artikels met verwante onderwerpen of artikels van hetzelfde type.

Artikels inzenden

De artikelrubriek wordt gemodereerd: dat wil zeggen dat al wat hier verschijnt vooraf gecontroleerd wordt door een editor. Het is niet de plek om vragen te stellen! De rubriek dient hoofdzakelijk om een brede groep producers nuttige en kwaliteitsvolle informatie over bepaalde apparatuur of technieken te verschaffen.

Hoe inzenden?

Ga naar Artikels en klik op "inzenden".
- Kies een duidelijke titel.
- Plak het artikel in het "body" veld. Je kan best vooraf je artikel schrijven in een tekstverwerker, spendeer echter geen tijd vooraf aan de opmaak. Om het artikel op te maken heb je een aantal eenvoudige tags ter beschikking via de knopjes bovenaan het formulierveld.
- Kies het artikel type.
- Kies één of meerdere onderwerpkategorieën. Doe dit zo nauwkeurig mogelijk: het bepaalt hoe en waar het artikel later gevonden zal worden!
- Zend het artikel in. Het zal in een wachtrij terechtkomen, waarna een editor bepaalt of, hoe en wanneer het gepubliceerd zal worden op de website.

Je artikel zal een duidelijke verwijzing bevatten naar gebruikersprofiel. We raden je aan dat gebruikersprofiel op zoveel mogelijk in te vullen, en er zeker een link in op te nemen naar je eigen website.