Start

Gids

Welkom bij de homerecording.be gids!

De gids is een gezamelijk werk van vele homerecorders. Hier proberen we de basis en de brede kennis die op het forum terug te vinden is op een overzichtelijke en gestructureerde manier te verzamelen. Deze gids heeft iets van een wiki. Vele mensen kunnen hier tegelijk aan werken en pagina's aanpassen. Aanpassingen kunnen later ook nog ongedaan gemaakt worden.

Toch is er een belangrijk verschil: de pagina's in deze gids zijn allemaal hiërarchisch gerangschikt. In het rechtermenu vind je verwijzingen naar pagina's onder de huidige pagina. Zij kunnen op hun beurt weer verdere subpagina's bevatten.  Terwijl een wiki een meer los verweven net van pagina's is, kiezen we hier voor een gestructureerde relatie tussen elk van deze pagina's. Het is de bedoeling dat deze gids ook van voor naar achteren kan doorgelezen worden, en dat je na een tijdje precies weet wat je waar kan terugvinden. We proberen het dus erg overzichtelijk te maken.

Gedrukte versie

Om deze informatie ook nuttig te maken op plaatsen waar geen internetverbindig aanwezig is, brengen we geregeld gedrukte versies uit van de belangrijkste info in deze gids. Je vindt er alles over op onze brochure pagina . Je kan dit gratis drukwerk in handen krijgen op één van de evenementen waar homerecording.be aan deelneemt, of via één van de verdeelpunten. 

Meewerken?

Het bewerken van deze gids is momenteel voorbehouden aan een ploeg vrijwillige editors.Wil je graag meewerken? Geef ons een seintje.

Gids editors: Om een nieuwe pagina toe te voegen aan deze gids, klik je gewoon op "onderliggende pagina toevoegen" onderaan deze pagina.

Nuttige links:

Recent aangepaste gids pagina's:

Tools 5 jaren 39 weken geleden
Audio-interfaces 6 jaren 38 weken geleden
Akoestiek: studio behandeling (deel 2) 6 jaren 46 weken geleden
Akoestiek: een basis (deel 1) 6 jaren 46 weken geleden
Isolatie 6 jaren 46 weken geleden
Compressie 7 jaren 10 weken geleden
Computers 7 jaren 23 weken geleden
Gids 7 jaren 29 weken geleden
Software 8 jaren 15 weken geleden
Monitors 8 jaren 15 weken geleden