homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 19-12-2008, 11:02
Senior Member
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Antwerpen (Ekeren)
Berichten: 608
Reputatie: studio_adega wordt hier goed onthaald
Standaard Steinberg Sequel

Wij hebben net sequel aangekocht. Misschien ken je het programma niet , het is niet zo "beroemd" als bv. Pro Tools.
Maar ik heb nog een paar vraagjes:

Kan je 2 sporen tegelijkertijd opnemen ?

Kan je plug-in programma's gebruiken ?

Er komen waarschijnlijk nog meer vragen.

Groetjes , Cedric
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 19-12-2008, 13:33
Vintage Member
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Antwerpen
Berichten: 2,224
Reputatie: Onslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Steinberg Sequel

Ik meen mij te herinneren dat er in een review van CM van enkele maanden terug stond: No plugin support...
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 19-12-2008, 18:10
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Steinberg Sequel

Inderdaad, Sequels ondersteunt geen VST.
Vreemd voor een product van een firma die VST uitgevonden heeft vind ik.
Of je er twee sporen tegelijkertijd mee kan opnemen weet ik echter niet. De handleiding misschien?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 20-12-2008, 21:41
Active Member
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 175
Reputatie: Chrisbeuermann wordt hier goed onthaaldChrisbeuermann wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Steinberg Sequel

Hallo,

het klopt dat Sequel geen externe VST's ondersteund. Dit hebben we met opzet gedaan. Dit zal ook in toekomst niet veranderen.

Met Sequel kan je tot 8 audio sporen tegelijkertijd opnemen.

Gr,

Chris
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[te koop] Steinberg Halion 3 Ayin+ Materiaal marktplaats 0 14-12-2008 21:37
steinberg sequel herkent keybord niet douwe Beginners-forum 5 25-08-2008 08:13
Steinberg Cubase Essential 4 billybear Opname (DAW) software / sequencers 15 24-01-2008 10:42
Steinberg Sequel: instap DAW software billybear Opname (DAW) software / sequencers 4 26-05-2007 12:01
steinberg vsl2020 gert123 Beginners-forum 0 22-08-2006 17:11


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.