homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 15-09-2008, 11:35
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 4
Reputatie: Bruno Hippie is op goeie weg
Lightbulb Samson C01U met Logic Pro 8

hey,
Ik heb een MacBook en heb net Logic Pro 8 gekocht en ben aan het uitzoeken hoe het allemaal in elkaar zit.
Ik snap het al redelijk, maar ik kan nog niks doen, aangezien het opnemen niet lukt.
Ik heb een USB microfoon (Samson CO1U). Als ik deze aan sluit en ik ga naar systeem voorkeuren dan vind hij de microfoon gewoon, en kan ik hem ook instellen als standaard input.
Maar als ik dan naar logic pro 8 ga, dan staat hij nog ingesteld op ingebouwde microfoon.
Dus ik ga naar Preferences>Audio om de samson co1u in te stellen; maar hij staat er helemaal niet bij! Ik kan alleen maar kiezen tussen: 'Built-in Microphone' en 'Built-in Input'. Als ik Built-in Input gebruik en ik record dan, dan krijg ik al helemaal geen geluid. En bij de built-in microphone dus een heel matig geluid.

Misschien komt op sommigen van jullie heel stom over, maar ik weet er neit zo heel veel van (op dit gebied). Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Alvast bedankt!
Groeten Bruno
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 15-09-2008, 13:09
Senior Member
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Gentbrugge
Berichten: 894
Reputatie: huug92 wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Samson C01U met Logic Pro 8

Was er een driver-installer bij je microfoon ? En heb je die geinstalleerd ?
Het systeem scant zelf de USB-bus, maar Logic doet dat niet.

Grts
Hugo
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 15-09-2008, 13:10
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 4
Reputatie: Bruno Hippie is op goeie weg
Standaard Re: Samson C01U met Logic Pro 8

ja er was wel een cd-tje bij
ik zal die eens proberen te installeren, ik weet niet of het zal helpen maar laat ik er op vertrouwen!
dnak je !
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 29-03-2012, 19:10
Junior Member
 
Geregistreerd: Mar 2012
Berichten: 10
Reputatie: Mosquito is op goeie weg
Standaard Re: Samson C01U met Logic Pro 8

Wat vind je trouwens van die Samson C01U?

Ik ben van plan hem aan te schaffen, maar heb het volgende zien staan inde beschrijving:

"driver voor macOS X en Windows XP"

Impliceert dit: "dus niet voor Windows Vista of 7"?

Want ik heb 7, dus dat zou wel balen zijn.

Hier de link van Music Store waarop het stond: Samson - C01U USB Großmembranmikrofon Niere, Anschluss über USB : Microfoons en accessoires
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ruis op usb mic. C01U orroro Beginners-forum 1 21-08-2008 11:16
Samson C01u icm M-audio Fast Track Leiber Overige audio hardware 2 21-02-2007 08:36
logic express en samson C01U narcio Opname (DAW) software / sequencers 0 24-10-2006 02:48
monitoring in logic (- en logic in het algemeen) upperlip Overige audio software, drivers en digitale technieken 8 11-01-2005 10:22


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.