homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 03-04-2008, 23:48
Webmaster
 
Geregistreerd: Mar 2003
Locatie: Antwerpen, BelgiŽ
Berichten: 6,202
Reputatie: billybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatiebillybear heeft een uitstekende reputatie
Standaard Ableton Live 7 LE

Er werd een nieuw item gepost in de homerecording.be content sectie:

Ableton Live 7 LE

Citaat:
Ableton biedt een nieuwe laagdrempelige versie van hun LIVE software aan: Ableton LIVE LE. Ze heeft de belangrijkste features van Ableton Live 7 aan boord, met een paar beperkingen om de prijs te drukken. Live LE is beperkt tot twee simultane stereo inputs en outputs, twaalf ingebouwde audio effecten, acht ingebouwde instrumenten twee AU/VST effecten en twee AU/VST instrumenten per project. De prijs ligt via Ableton's webshop op 129,-
Om het originele en complete item te lezen ga je naar Ableton Live 7 LE

Commentaar kan je hieronder geven.
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 21-02-2009, 19:30
Junior Member
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 29
Reputatie: orkestenjoy is op goeie weg
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

hallo

zou jij mij kunnen zeggen hoe het kan als ik in ableton een mp3 laad
en deze afdraai,dat hij soms hakt (stotterd)
ik weet me geen raad


groetjes jod
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 22-02-2009, 13:54
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 7
Reputatie: debock is op goeie weg
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

Hi,

Klein vraagje over ableton,

Als ik een sample in impulse wil laden, is het mogelijk om bij het browsen de mijn samples automatisch voor te beluisteren alvorens ik ze naar impulse sleep?

Thx for helping!
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 22-02-2009, 14:39
Senior Member
 
Geregistreerd: Aug 2007
Locatie: dendermonde
Berichten: 455
Reputatie: bearded monkey wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

een sample selecteren (gewoon klikken) in de browser triggert normaal gezien meteen de "preview" (zonder dat je de sample naar impulse moet slepen)...

heb hier geen ableton bij de hand, maar ik dacht dat dit een optie is -> check misschien even in het preferences/options vensterke...
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 22-02-2009, 15:06
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 7
Reputatie: debock is op goeie weg
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bearded monkey Bekijk bericht
een sample selecteren (gewoon klikken) in de browser triggert normaal gezien meteen de "preview" (zonder dat je de sample naar impulse moet slepen)...

heb hier geen ableton bij de hand, maar ik dacht dat dit een optie is -> check misschien even in het preferences/options vensterke...
hey,
merci voor het snelle antwoord!

Ik veronderstelde dat het op die manier zou moeten gaan (zoals cubase), maar ableton is nieuw voor mij, ik zoek nog maar eens wat rond of ik die functie vind...
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 22-02-2009, 16:41
Senior Member
 
Geregistreerd: Aug 2007
Locatie: dendermonde
Berichten: 455
Reputatie: bearded monkey wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

heb effe gecheckt, ik denk dat je misschien eens moet kijken naar de Cue Out (rechts, boven je master) settings: misschien gaan deze naar een uitgang op je geluidskaart/headphones die je niet hoort op je monitors (zoals bij mij), en dan hoor je niet dat de samples wel degelijk gepreviewd worden... zorg er dus voor dat de Cue Out en de Master allebei hoorbaar zijn, dan zou het moeten lukken...

(heb geen setting gevonden in de preferences)
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 23-02-2009, 10:16
Junior Member
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 20
Reputatie: psluijter is op goeie weg
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

Je moet wel in de browser (van Live) het koptelefoon-icoontje links boven, naast de folder-naam, aangeklikt hebben (die wordt dan blauw).
Alleen dan kun je iedere sample direkt horen.
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 26-02-2009, 14:07
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 7
Reputatie: debock is op goeie weg
Standaard Re: Ableton Live 7 LE

Allright!!

merci voor de antwoorden, is me gelukt, was inderdaad het hoofdtelefoon-icoon

respect voor de mensen die zich bezig houden om op deze manier anderen te helpen!
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ableton live martinuz Opname (DAW) software / sequencers 8 22-02-2010 00:43
Ableton Live David79 Beginners-forum 6 21-02-2009 22:18
Geschikte computer voor Ableton Live 7 zapparjan Opname (DAW) software / sequencers 2 15-03-2008 00:38
Ableton Live 7 en Ableton Suite billybear Opname (DAW) software / sequencers 0 22-12-2007 11:09
ableton live 6.0.2 aquinox Opname (DAW) software / sequencers 7 08-10-2007 09:49


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.