homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Basisinformatie (home)recording > Beginners-forum

Mededelingen

Beginners-forum Een vriendelijke plek waar beginnende homerecorders met hun vragen terechtkunnen. Belangrijk! Lees voor je begint te posten onze "verplichte kost" en "veelgestelde vragen" door. Neem ook de tijd om te zoeken of je vraag al niet eerder beantwoord werd. Als je die moeite doet helpen we je graag verder.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 03-04-2008, 19:00
Junior Member
 
Geregistreerd: Oct 2006
Berichten: 9
Reputatie: brotherD is op goeie weg
Angry Probleem Focusrite Saffire-Cubase VST 5/32

Kan iemand mij helpen?
Sinds kort bezit ik een Focusrite Saffire pro 26 I/O. In Cubase VST32 krijg ik slechts 2 kanalen geselecteerd voor recording, terwijl dat dat er minstens 8 moeten zijn. Mijn vorige geluidskaart was een Tascam US122. Die had maar 2 kanalen, dus daar geen probleem...
Mijn Focusrite wordt blijkbaar herkend als 4 maal 2 kanaals...
HELP!!
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 04-04-2008, 16:34
Senior Member
 
Geregistreerd: Jun 2005
Berichten: 470
Reputatie: FourDegrees wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Probleem Focusrite Saffire-Cubase VST 5/32

Gebruik je de ASIO-driver van de Saffire, of staat je Cubase nog steeds ingesteld op de Tascam Asio ?
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 04-04-2008, 16:48
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon België
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Probleem Focusrite Saffire-Cubase VST 5/32

Ik weet niet hoe het er in de oudheid aan toe ging (VST5???), maar tegenwoordig moet je zelfs je input bussen aanmaken en deze toewijzen aan de fysieke outputs van je geluidskaart.
Misschien is er in dat opzicht niet veel meer veranderd sinds VST5 ?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 09-04-2008, 21:07
Junior Member
 
Geregistreerd: Oct 2006
Berichten: 9
Reputatie: brotherD is op goeie weg
Wink Re: Probleem Focusrite Saffire-Cubase VST 5/32

Bedankt Pixie!! Probleem beholpen. Eerste 8-sporenopname is een feit. Ook met préhistorische software. (anno 2001)
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met Focusrite Saffire Ridvan03 Beginners-forum 6 04-01-2008 11:38
Focusrite Saffire opnemen?? Ridvan03 Beginners-forum 12 29-12-2007 23:25
Een paar vragen omtrent de Focusrite Saffire schulo Beginners-forum 3 01-11-2006 14:39
Focusrite saffire probleem thomasjongsma Audio Interfaces en standalone recorders 0 02-10-2006 22:56
Focusrite saffire underdog Beginners-forum 6 22-04-2006 15:28


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.