homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Hardware > Audio Interfaces en standalone recorders

Mededelingen

Audio Interfaces en standalone recorders Zowel audio en midi interfaces (geluidskaarten) als zelfstandige opnamesystemen worden besproken in deze zone.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 10-02-2008, 18:25
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 6
Reputatie: jovanic is op goeie weg
Standaard Fast Track Pro

--------------------------------------------------------------------------------


Ik heb nog een probleem
Ik heb een Fast Track pro gekocht en een microfoon.
Ik heb microfoon aangesloten op Fast Track langs input maar moet er dan voor microfoon, naast USB kabel, nog vanuit output een kabel lopen naar computer?
Momenteel zegt het op computer dat Fast Track Pro "connected" is maar ik kan nog steeds niet opnemen
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 10-02-2008, 19:12
Member
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Oostende
Berichten: 70
Reputatie: cedriclepere is op goeie weg
Standaard Re: Fast Track Pro

Misschien kunnen we je beter helpen
als je eens vermeld welke opnamesoftware je gebruikt.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 12:48
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 6
Reputatie: jovanic is op goeie weg
Standaard Re: Fast Track Pro

Sorry

Ik wil dat doen met Sony Sound Forge 8.0.
Maar is het standaard nodig om draad van output naar computer te hebben?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 15:43
Vintage Member
 
Geregistreerd: Feb 2006
Locatie: Limburg (BE)
Berichten: 4,627
Reputatie: JimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Fast Track Pro

zoals ik het zie zou normaal een xlr van je mic naar je interface, en de usb vandaar naar je pc moeten volstaan.

Juiste drivers aan't werk?
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 16:28
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 6
Reputatie: jovanic is op goeie weg
Standaard Re: Fast Track Pro

de pc zegt dat de interface aangesloten is maar ik kan gewoon niet opnemen.

Hoe zou ik moeten selecteren welke driver het is??
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 16:53
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 6
Reputatie: jovanic is op goeie weg
Standaard Re: Fast Track Pro

moet je iets speciaal doen aan sound forge om te kunnen opnemen?
want het groene lichtje naast de input van de microfoon brandt ook niet.
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 18:50
Vintage Member
 
Geregistreerd: Feb 2006
Locatie: Limburg (BE)
Berichten: 4,627
Reputatie: JimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Fast Track Pro

het spreekt voor zich dat je SoundForge even moeten laten weten wat je aan het gebruiken bent.. Options - Preferences - Wave, daar kan je de gevonden playback en recordapparaten gaan selecteren..
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 19:09
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 6
Reputatie: jovanic is op goeie weg
Standaard Re: Fast Track Pro

Dus ik ga naar
Options -) references
en daar kies ik bij 'Audio device type' dan Fast Track Pro
en bij Record device type ook " Fast track pro" ofzo?

moet je verder nog iets veranderen aan de instellingen?
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 11-02-2008, 19:28
Vintage Member
 
Geregistreerd: Feb 2006
Locatie: Limburg (BE)
Berichten: 4,627
Reputatie: JimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Fast Track Pro

wel, kweetniet hoe het precies zit met die driver van FastTrackPro zelf, voor mij volstond het om de juiste in/uitgangen te selecteren van de Asiodriver van m'n RMEkaart, dus ik veronderstel dat dat voor jouw fasttrackpro niet veel moeilijker kan zijn. Eventueel kan je eens checken naar de asio4alldriver, moest je het niet aan de praat krijgen (maar dat betwijfel ik).

Verder zou daar nx meteen aan moeten veranderen wat ik me zo voor de geest kan halen..
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
M-Audio Fast Track Ultra billybear Audio Interfaces en standalone recorders 0 19-12-2007 01:51
Reason 3.0 icm m-audio fast track gino1985 Opname (DAW) software / sequencers 3 07-10-2007 16:50
Vraagske over m-audio fast track pro nufan Opnametechnieken 2 15-10-2006 18:05
Edirol UA 25 vs. M Audio Fast Track pro L Overige audio hardware 0 21-08-2006 12:48


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.