homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 01-02-2008, 10:56
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 2
Reputatie: Lokstock is op goeie weg
Standaard Van Protools HD naar Protools LE

Hello Masters,

Wie weet of ik een PT HD sessie op een PT LE kan gebruiken? En geeft het nog problemen als mijn PT HD op een mac (G5) en mijn PT LE op windows draait?

Lokstock
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 01-02-2008, 11:59
Active Member
 
Geregistreerd: May 2006
Locatie: Leuven
Berichten: 124
Reputatie: calypso is op goeie weg
Standaard Re: Van Protools HD naar Protools LE

Normaal gezien zijn LE en HD-bestanden perfect onderling uitwisselbaar. Ik heb er alleszins nog nooit problemen mee gehad. Er is ook geen verschil tussen mac of pc.

Er zijn in LE natuurlijk iets minder functies. Ook belangrijk is dat je op beide systemen dezelfde plugins kunt draaien natuurlijk...
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 01-02-2008, 12:45
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 2
Reputatie: Lokstock is op goeie weg
Standaard Re: Van Protools HD naar Protools LE

Okay thanks. Nu ga ik het ook maar eens uitproberen. ...Goeie mic heb je als plaatje man. ik vind toch dat Neumann iets met dat concept moet gaan doen:-)
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 01-02-2008, 13:55
Groupie
 
Geregistreerd: Apr 2006
Locatie: Leuven, Belgium
Berichten: 3,349
Reputatie: _-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Van Protools HD naar Protools LE

Heb dat al vaker gedaan, gewoon zien dat de versies niet te ver uiteenstaan of je kan vreemde dingen voorhebben.

Pzz
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Protools LE 7 Redness Overige audio hardware 7 09-08-2007 20:37
audio Protools Mac importeren in Windows Protools platt63 Opname (DAW) software / sequencers 10 14-06-2007 12:21
Protools JimMstr Opname (DAW) software / sequencers 2 27-12-2006 16:38
protools op pc groover Opname (DAW) software / sequencers 5 09-04-2006 21:15
G5 met protools massis Opnamestudio Constructie & Inrichting 6 11-10-2004 17:45


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.