homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Effect plugins en virtuele instrumenten

Mededelingen

Effect plugins en virtuele instrumenten Een subforum voor alle software geluids-effecten en software instrumenten, al dan niet als plugin of standalone programma.

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 30-12-2004, 13:20
Junior Member
 
Geregistreerd: Dec 2004
Berichten: 3
Reputatie: Benzo is op goeie weg
Standaard Probleem met GM instruments toevoegen aan mix in Logic audio

Ik heb voor een van mijn Logic projecten veelvuldig gebruik gemaakt van de zg. GM instruments (sub-channel). Klinkt leuk samen met zang en bass. Nadat ik de tracks gemixt had wilde ik gaan bouncen. Toen kwam ik erachter dat het signaal van de GM instruments niet te horen is op de eindmix. Probleempje dus.
Ik neem aan dat ik dat signaal op de een of andere manier moet routen naar de eindmix, maar hoe?
Wie kan mij helpen?
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 04-01-2005, 15:32
Member
 
Geregistreerd: Mar 2004
Berichten: 35
Reputatie: spiritus is op goeie weg
Standaard Re: Probleem met GM instruments toevoegen aan mix in Logic a

je moet dat opnemen als audio. OFwel via een externe mixer en dan de output als audio opnemen of als je geluidskaart dat aankan logisch koppelen. Bij mijn weten kan geen enkel programma midi bouncen naar audio.
voor projecten is het gemakkelijk dat je de midi mix in stereo opneemt. Als je wil spelen dan kan je elke track afzonderlijk opnemen.
MAAR: oppassen voor loops! dus audio volume uitzetten.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 14-01-2005, 00:12
Junior Member
 
Geregistreerd: Dec 2004
Berichten: 3
Reputatie: Benzo is op goeie weg
Standaard Re: Probleem met GM instruments toevoegen aan mix in Logic a

Heb de GM instruments niet meer nodig, dus mijn probleem is hierbij opgelost. Gebruik nu een softsynth vst plugin. (Edirol Orchestration) Erg tevreden, heel veel instrumenten met een goede sound.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
logic express vst probleem claxon Beginners-forum 4 05-01-2007 16:10
Opnemen in Audio Logic 4.7 Dropkick Opname (DAW) software / sequencers 0 24-10-2005 16:06
Probleem met remote functions in Logic drumfuse Overige audio software, drivers en digitale technieken 1 26-09-2004 14:15
Probleem met opnemen via microfoon in Logic Audio DianaM Overige audio software, drivers en digitale technieken 6 16-03-2004 14:57
WIN Logic Audio -> MAC ProTools billybear Overige audio software, drivers en digitale technieken 5 22-08-2003 08:05


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.