homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Hardware > Computer hardware

Computer hardware De juiste computer hardware kiezen voor recording doeleinden is niet altijd eenvoudig. Hier kan je alle computer-hardware vragen en ervaringen kwijt.

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 19-09-2017, 19:09
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2017
Berichten: 4
Reputatie: marvin is op goeie weg
Standaard Adobe Audition 1,5

Beste vrienden.
Heb een probleem met opnemen van mijn gitaar met Adobe Audition 1.5
Weergeven is geen enkel probleem maar opnemen gaat niet
Ik gebruik een mengpaneel Behringer X1222 USB.
De instellingen vd Pc zijn :
Opnemen : Lijningang 2 Behringer USB WDM Audio 2.8.40 Standaard apparaat
Lijn : AnvSoft Virtual Sound Device
Microfoon HD Webcam C 310
Realtek Digital Input
Realtek High Definition Audio.
De instellingen in Adobe Audition zijn :
Properties
- Realtek Digital Input (Realtek)
- Wave mapper
- Lijningang (2- Behringer USB WD)
- Microfoon (HD Webcam C310)
- Lijn (AnvSoft Virtual Sound Dev)
Heb reeds alle mogelijke combinaties uitgeprobeerd doch tevergeefs.
Het enige dat werkt is wanneer ik de Microfoon gans bovenaan plaats
dan kan ik opnemen maar het geluid is niet om aan te horen (klinkt hol)
Ik zou willen vragen of jullie mij zouden kunnen helpen hoe ik toch zou
kunnen opnemen in Adobe Audtion 1.5
Hartelijk dank
Jozef
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 22-09-2017, 21:09
Senior Member
 
Geregistreerd: Oct 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 307
Reputatie: herriemaker wordt hier goed onthaaldherriemaker wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Gaat het om een elektrische- of een akoestische gitaar, en dn met of zonder element?
In geval van elektrisch: werk je met een gitaarversterker (welke uitgang gebruik je), of gaat je gitaar uitgang direct in de Mic ingang van je Mengpaneel?
Dat laatste gaat niet, daar heb een DI- box voor nodig.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 23-09-2017, 18:38
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Aalten, Achterhoek
Berichten: 3,353
Reputatie: bert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

In Audition kun je in device options en device order instellen welk apparaat je gebuikt.
Nu lijkt het alsof je die Behringer niet gebruikt maar je realtek on board geluidskaart.
Ik heb een Behringer 1622 USB en meen me te herinneren dat ik ook narigheid had als ik hem met audition 1.5 wilde gebruiken. Drivers zijn niet altijd zo goed, en Audition is volgens mij ook 15 jaar oud (hoewel ik het net nog heb gebruikt op een W7 64 bits i7 machine met een edirol UA 25.
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 23-09-2017, 21:01
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2017
Berichten: 4
Reputatie: marvin is op goeie weg
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Beste mensen hartelijk dank dat jullie mij willen helpen.
Het gaat om een elektriche gitaar aangesloten via Zoom 508 naar POD Line 6 zo naar mengpaneel Behringer X1222 USB.
In Adobe Audion 1.5 speelt de muziek bij het weergeven zonder problemen ook wanneer ik met de gitaar speel is alles normaal doch bij het opnemen loopt het fout. Er gebeurt niets.
Wanneer ik in Adobe de Input Devices bekijk zie ik in "Properties" :
-Realtek Digital Input (Realtek
- Microfoon (HD Webcam C310)
- Wave Mapper
- AnvSoft Virtual Sound Dev
- Lijningang Behringer USB WDMA
- Midi (AnvSoft Virtual Sound Dev)
Ik weet dus niet wat rechts of links moet vermeld worden.
Wanneer ik in configuratiescherm kijk naar "Geluid"
Opnemen :
Lijn : AnvSoft Virtual Sound Device : Momenteel niet beschikbaar.
MIDI : AnvSoft Virtual Sound Device : Gereed
Lijningang : BEHRINGER USB WDM AUDIO 2.8.40 : Standaardapparaat
Microfoon : HD Webcam C 310 : Gereed
Microfoon :Realtek High Definition Audio : Niet aangesloten
CD Audio Realtek High Definition Audio : Uitgeschakeld
Lijningang Realtek High Definition Audio : Niet aangesloten
Realtek Digital Input : Realtek High Definition Audio : Gereed
Stereo Mix : Realtek High Definition Audio : Uitgeschakeld
Dit zijn alle instellingen die in "Geluid" "Opnemen" staan vermeld.
Uiteraard zullen niet alle gegevens betrekking hebben op Adobe Audition maar ik heb ze toch maar gegeven.
Sorry dat ik het zo uitgebreid is maar zo hebben jullie misschien er een betere kijk op welke instellingen ik nu moet gebruiken.
Dank jullie hartelijk voor de hulp
Met vriendelijke groeten
Jozef
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 24-09-2017, 12:49
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Aalten, Achterhoek
Berichten: 3,353
Reputatie: bert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Ik heb die 1622 even aangesloten.
Het ding speelt perfect muziek/radio af en neemt niet op.
Ik zal vanavond nog eens wat proberen, ik meen me te herinneren dat ik wel eens opnames heb gemaakt maar dat ik een probleem had met monitoring van het geluid.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 24-09-2017, 12:59
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Aalten, Achterhoek
Berichten: 3,353
Reputatie: bert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Je hebt ook al in device property geprobeerd om de volgorde van de opnamedrivers te veranderen?
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 25-09-2017, 00:09
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2017
Berichten: 4
Reputatie: marvin is op goeie weg
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Beste bert stoltenburg
Device properties heb ik ook reeds geprobeerd maar weet niet echt
wat ik daar in moet plaatsen
Mvg
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 25-09-2017, 09:46
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Aalten, Achterhoek
Berichten: 3,353
Reputatie: bert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Volgens mij moeten die drivers van de USB-device die je gebruikt op de eerste plaats staan.
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 30-09-2017, 14:33
Junior Member
 
Geregistreerd: Sep 2017
Berichten: 4
Reputatie: marvin is op goeie weg
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

beste bert stoltenborg,
Heb de USB drivers op de eerste plaats gezet maar dan krijg ik steeds een
foutmelding. Heb zelf alle mogelijke combinaties gedaan maar er is steeds iets dat niet lukt.
Ik begrijp er niks meer van.
Groetjes
marvin
Met citaat reageren
  #10 (permalink)  
Oud 30-09-2017, 15:33
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Aalten, Achterhoek
Berichten: 3,353
Reputatie: bert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerdbert stoltenborg wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Adobe Audition 1,5

Als ik voor Wave In de Wave Mapper of de Microfoon (USB Audio CODEC) gebruik kan ik opnemen, beide opties werken.
Sample rate staat op 44.1 kHz
Kanaal 1 staat op main
2 TR/USB TO MAIN moet uit staan.
Main mix moet open staan

En dan kan ik dus opnemen.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Adobe Audition 3 Pieterh60 Opname (DAW) software / sequencers 1 22-09-2011 09:26
Adobe Audition 2.0 Jarno Opname (DAW) software / sequencers 6 26-05-2007 12:03
ADOBE AUDITION 2.0 jovanic Opname (DAW) software / sequencers 1 20-02-2007 11:14
Adobe Audition 2 Rick209 Opname (DAW) software / sequencers 1 26-12-2006 08:47
Hoe Adobe Premiere met Adobe Audition 1.5 linken? vhbram Opname (DAW) software / sequencers 1 23-04-2006 10:14


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.