homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Effect plugins en virtuele instrumenten

Effect plugins en virtuele instrumenten Een subforum voor alle software geluids-effecten en software instrumenten, al dan niet als plugin of standalone programma.

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 18-09-2017, 13:07
Active Member
 
Geregistreerd: Nov 2006
Locatie: Wevelgem, BelgiŽ
Berichten: 230
Reputatie: tatsa wordt hier goed onthaaldtatsa wordt hier goed onthaald
Standaard vind Console1 niet terug in Sonar

Ik heb mij onlangs de "Console1 MKII" aangeschaft. Installatie ging vlotjes en ik kon de software onmiddellijk terugvinden en gebruiken in Sonar X3. Maar de 2de keer dat ik mijn pc opstartte ging het mis. Ik kan Console1 niet meer vinden bij mijn VST's of software-instrumenten. In apparaatbeheer staat dat het toestel correct moet werken. Als ik via "insert" Console1 wil toevoegen, krijg ik de melding dat er niet genoeg geheugen beschikbaar is. Ik heb een cpu met 2 kernen die een kloksnelheid heeft van 2,7Ghz en 8 Gb DDR ram, dus dat is behoorlijk, zou ik zo denken? Iemand een idee wat eraan kan schorten?
Bijgevoegde miniaturen
Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  Schermopname (1).jpg
Bekeken: 15
Grootte:  140.7 KB
ID: 18729  
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 19-09-2017, 10:52
Alexxx's schermafbeelding
Moderator
 
Geregistreerd: Nov 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,925
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: vind Console1 niet terug in Sonar

Wat is de exacte foutmelding?
__________________
Recording & Mixing: jeddraudio.com
Blog: jeddr.com
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 19-09-2017, 14:52
Active Member
 
Geregistreerd: Nov 2006
Locatie: Wevelgem, BelgiŽ
Berichten: 230
Reputatie: tatsa wordt hier goed onthaaldtatsa wordt hier goed onthaald
Standaard Re: vind Console1 niet terug in Sonar

Het is opgelost. Blijkbaar hoef ik Console1 niet als midi I/O in te stellen om er gebruik van te maken. Toch bedankt voor het meedenken, Alexxx.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac vind apogee kaart vaker niet RJ89 Beginners-forum 10 16-06-2012 13:12
Pitch shift in Sonar LE is niet OK M&M Music Studio Opname (DAW) software / sequencers 12 18-03-2012 19:46
Toets veert niet terug: Hoe te repareren? electrosoul Overige audio hardware 1 04-07-2010 17:46
Sonar 7 WDM drivers gebruiken lukt niet Bakatraxx Opname (DAW) software / sequencers 15 28-01-2008 09:11


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.