homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 15-09-2017, 17:55
Active Member
 
Geregistreerd: Jul 2015
Berichten: 122
Reputatie: riske is op goeie weg
Angry Pro Tools / studio one

Begin van de week emailtje gekregen van AVID Pro Tools met de melding dat ik zonder verdere verplichtingen een versie van ProTools First 12.8.1 kon downloaden. Na het invullen van de nodige paperassen registreren enz. heb ik het programma in zip formaat ter grootte van2,72Gb maar opgehaald. Een mooie kans om nader kennis te maken. Eenmaal op de harde schijf kon de installatie beginnen. Alles blijkt goed te verlopen tot het moment dat mijn beveiliging (Norton) de hele installatie stopte. Reden: onveilig dll zijnde ACFP plugin Host.dll en een vermeldingWS reputation FFmt.dll. Het betreft hier de versie voorzien voor Windows 10. Niettegenstaande ik maar dan ook niets heb kunnen testen of vergelijken denk'ik toch dat
PT zelfs met beperkingen en gezien het aanbod toch veilige bestanden zou (moeten) kunnen
aanbieden. Door enig zoekwerk op YT kom ik tot de vaststelling dat er heel wat negatieve reacties momenteel zijn zelfs door personen die jarenlang met PT gewerkt hebben, en aldus overgegaan zijn naar Studio one dus ik neem de proef op de som en in minder dan geen tijd
heb ik dit programma binnengehaald op de test pc gezet en alles draait ( ook met beperking
van max 2 stereokanalen)volledig zonder probleem. Tenzij ik verkeerd ben verwachten deze programma s een aansluiting via internet om ermee te kunnen werken, (big brother??l) cloud?
Internet samen met een daw is toch om problemen vragen( updates,hackers) tijdens je sessieWerd in hetverleden toch steeds afgeraden. Hoe dan ook ik blijf bij mij huidig systeem en gelukkig is daar geen internet op van toepassing of nodig.
grtjs riske
__________________
KN6000-AC1200-Roland quad capture, Roland SD50,Sonar Vstudio 100,Sonar X3 - Sontronics STC2,Alto S8, Alto AMX 100,Sonar,Cakewalk,Samplitude, allerlei microfoons, Hopf gitaar.Yamaha MU90R
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 15-09-2017, 18:01
noisebytes's schermafbeelding
Active Member
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 205
Reputatie: noisebytes is op goeie weg
Standaard Re: Pro Tools / studio one

Dus nog steeds Sonar
__________________
Producer, Composer and Mixengineer @ http://bammens-audio.com Sonar Platinum, NI Komplete 10 Ultimate, UAD-2 octo pcie, Spectrasonics Omnisphere 2.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 16-09-2017, 08:32
cyrano's schermafbeelding
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 4,908
Reputatie: cyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Pro Tools / studio one

Norton (en veel andere AV scanners) geven vaak valse positieven met audio software. Dat betekent niks en er is niet veel dat de makers van audio software er kunnen aan doen.

Negeren en Norton afzetten tijdens de installatie?
__________________
http://studiobeat.be/ --INFO voor muzikant en studio--
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 16-09-2017, 14:09
Active Member
 
Geregistreerd: Jul 2015
Berichten: 122
Reputatie: riske is op goeie weg
Standaard Re: Pro Tools / studio one

@ noisebytes. voorlopig nog wel, Cakewalk (twelve tone system) was mijn eerste daw in 95.
@cyrano. bewijst wel dat de scanning iets ontdekt wat niet helemaal in orde is. Ben toch van plan om
beide partijen hiervan op de hoogte te brengen en indien anrwoord komt het integraal in HR.
Installatie zonder AV eens proberen en zien wat het geeft.
dank voor de response
riske
__________________
KN6000-AC1200-Roland quad capture, Roland SD50,Sonar Vstudio 100,Sonar X3 - Sontronics STC2,Alto S8, Alto AMX 100,Sonar,Cakewalk,Samplitude, allerlei microfoons, Hopf gitaar.Yamaha MU90R
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[te koop] Pro Tools 10/11 full license bundles + iLok2 + gratis upgrade naar Pro Tools 12 Delta Music Belgium Materiaal marktplaats 2 17-03-2015 20:26
M-Audio Pro Tools Vocal Studio TBSG2 Beginners-forum 16 01-11-2012 20:25
Pro Tools HD meubel / Recoding studio waar-van-daan Opnamestudio Constructie & Inrichting 6 15-01-2011 23:24
FL-Studio Rewire Pro tools ruff-sense Artikels, tutorials en interviews 0 28-07-2008 09:30
Digidesign Pro Tools Music Creation Studio / Personal Studio billybear Overige audio hardware 0 05-02-2008 23:38


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.