homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 22-01-2017, 14:59
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 5
Reputatie: kevinmartens69 is op goeie weg
Standaard Logic PROx 10.3

Hellow,

Vanacht een upadte gedaan voor de nieuwe logic.
resultaat :
Geen Vu meter meer die aantekenen, de playhead volgt niet meer meer.
De solo knop reageert niet meer,...
Heel erg frustrerend als je niet iets aan het afwerken bent!

Weet iemand raad ?
Of heeft er nog iemand last van ?

Tanks !

Laatst gewijzigd door Alexxx; 23-01-2017 om 07:56
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 24-01-2017, 16:18
Member
 
Geregistreerd: Aug 2006
Locatie: Knesselare
Berichten: 92
Reputatie: ridoo is op goeie weg
Standaard Re: Logic PROx 10.3

Ik heb afgelopen zaterdag de upgrade naar 10.3 gedaan (in combinatie met een upgrade van Mac OS 10.9 naar 10.12), en alles werkt hier nog steeds prima.

Bij de eerste opstart wel wat last gehad met plugins die niet door het validatie-proces geraakten, maar na een manuele reset & rescan via de plugin manager was dit opgelost. En dat valideren kwam door de upgrade van OS en enkele plugins, niet door de upgrade van Logic zelf.

Bij mijn weten wijzigen settings die je zelf instelt (zoals vb. die catch playhead) niet na een upgrade. Gebeurt er gewoon niets als je on/off toggelt, krijg je een foutboodschap of blokkeert de boel gewoon?
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 24-01-2017, 16:55
Member
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: Vichte, Belgium
Berichten: 44
Reputatie: ESP8570 is op goeie weg
Standaard Re: Logic PROx 10.3

Hier ook problemen gehad na update, na herhaalde malen heropstarten werkte alles terug normaal.
grtz Didier
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 24-01-2017, 19:20
cyrano's schermafbeelding
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 4,908
Reputatie: cyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerdcyrano wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Logic PROx 10.3

@Kevin: Welke versie van OSX gebruik je?

Logic Pro 10.3 was ook een security update. Je kon OSX volledig rooten met een kwaadaardig Garage Band audio bestand. Als je dat importeerde in Logic, kon je daarmee alle code uitvoeren die je wilde. Vermoedelijk is de update minder grondig getest, want er was haast bij.
__________________
http://studiobeat.be/ --INFO voor muzikant en studio--
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 08-04-2017, 14:31
plonserd's schermafbeelding
Vintage Member
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Gent
Berichten: 3,610
Reputatie: plonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Logic PROx 10.3

Voidwalker: mooi voorbeeld van hoe het niet moet. Neem aub uw business ergens anders naartoe.
__________________
iwilliswear.com ::: UAD Apollo Quad - Logic Pro - Ableton
Met citaat reageren
Reageren

Labels
logic pro x

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe maakt je een fade in Logic 10.2.2 Gertje Opname (DAW) software / sequencers 9 01-05-2016 13:06
Cubase 7.5 icm OS X 10.10.5 problemen reinoss Opname (DAW) software / sequencers 4 14-09-2015 10:12
logic voor mac osx 10.5 Andreasdeep Opname (DAW) software / sequencers 4 12-12-2012 10:34
Rosegarden 10.10 alweer antonvdh Linux en muziek productie 2 04-11-2010 11:25


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.