homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 03-09-2007, 23:27
Junior Member
 
Geregistreerd: Aug 2007
Berichten: 2
Reputatie: gino1985 is op goeie weg
Standaard Reason 3.0 icm m-audio fast track

Mensen,

ik werk met reason 3.0 en heb nu een m-audio fast track aangeschaft.
Stond dat het wel compatible was, maar kom dr niet echt uit. Is dit wel te doen samen of kan ik me beter verdiepen in cubase of ableton live?

Groeten Gino
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 10-09-2007, 15:53
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Reason 3.0 icm m-audio fast track

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gino1985 Bekijk bericht
Mensen,

ik werk met reason 3.0 en heb nu een m-audio fast track aangeschaft.
Stond dat het wel compatible was, maar kom dr niet echt uit. Is dit wel te doen samen of kan ik me beter verdiepen in cubase of ableton live?

Groeten Gino
Zou perfect moeten samenwerken.
Misschien de handleidingen van beiden eens doornemen?
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 07-10-2007, 16:23
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 29
Reputatie: Groovindude is op goeie weg
Standaard Re: Reason 3.0 icm m-audio fast track

als het in de lijst van de door propellerheads reason compatibele apparaten staat, dan zou het moeten werken. Eventueel zou je ook eens kunne nakijken of je de juiste subversie hebt van reason. Aangezien ze voor volledige compatibiteit met m-audio ozonic een patch 3.04 moesten uitbrengen ...

grtz & lots of fun
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 07-10-2007, 16:50
Groupie
 
Geregistreerd: Apr 2006
Locatie: Leuven, Belgium
Berichten: 3,349
Reputatie: _-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd_-RidDim-_ wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Reason 3.0 icm m-audio fast track

mischien heb je een reason "adapted" versie, die enkel met een bepaald apparaat werkt? Of is het de retailversie uit de (web)winkel?
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reason midi track omzetten naar een audio track in Cubase SX Guitarplayer Beginners-forum 2 24-02-2007 01:35
Samson C01u icm M-audio Fast Track Leiber Overige audio hardware 2 21-02-2007 08:36
Vraagske over m-audio fast track pro nufan Opnametechnieken 2 15-10-2006 18:05
Edirol UA 25 vs. M Audio Fast Track pro L Overige audio hardware 0 21-08-2006 12:48
Audio track recording in Cubase SX Jynx Beginners-forum 2 30-05-2006 14:45


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.