homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 11-08-2015, 14:08
Member
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: Ghent, Heusden
Berichten: 53
Reputatie: collieman is op goeie weg
Standaard Mute buttons werken niet na exporteren projecten van Logic Pro 9 naar Logic Pro X

Ik heb iets bizar voor, en ik vind er geen een oplossing voor op het internet.

Zonet opende ik enkele projecten in Logic Pro X die ik nog had opgenomen in Logic Pro 9.
Maar om één of andere reden willen de mute knoppen niet werken. Bijvoorbeeld reservetracks die op mute staan spelen gewoon mee. En ook als ik andere tracks wil muten, blijven ze gewoon spelen. Nochtans staan de mute buttons op actief (blauw). Zelfs als ik alle tracks mute blijven ze allemaal lekker door de monitors knallen. De enige mute die nog lijkt te werken is die op Stereo Out. Er zijn geen 'hidden' tracks die nog spelen ofzo, dat is het dus zeker niet .

Doe ik iets fout?

In nieuwe projecten die ik ben gestart na de update van LP9 naar LPX werkt alles zoals het zou moeten.

Bij sommige projecten uit LP9 zijn bovendien een hele hoop audio files verdwenen nu ik ze open in LPX. Om niet te zeggen dat ik net een project ontdekte waar alle zangtracks leeg zijn, terwijl ik 100% zeker ben dat ik alles al had ingezongen (ik heb de bounce daarvan)! Iemand gelijkaardige problemen gehad bij een update naar Logic Pro X en al een manier heeft gevonden om dit op te lossen?

Eeuwige roem en dank als je me kan helpen!
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 11-08-2015, 14:33
Member
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: Ghent, Heusden
Berichten: 53
Reputatie: collieman is op goeie weg
Standaard Re: Mute buttons werken niet na exporteren projecten van Logic Pro 9 naar Logic Pro X

Oja, het muten van regions gaat wel nog!
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Logic] Logic Pro X sound library naar Logic Pro 9? jerraonthebeat Opname (DAW) software / sequencers 1 26-03-2014 13:35
Van Logic naar Pro tools? sonny Opname (DAW) software / sequencers 9 23-01-2014 12:03
midi exporteren in Logic Pro Barry007 MIDI 15 11-01-2012 10:42
Arturia Brass niet zichtbaar in Logic Pro 8 bluesfanaat@hotmail.com Beginners-forum 0 21-07-2009 03:27
Van Pro Tools LE naar Logic Pro 8. RealrecReal Opname (DAW) software / sequencers 5 21-02-2008 19:09


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.