homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 21-03-2012, 16:41
Member
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Hardenberg
Berichten: 36
Reputatie: williamH is op goeie weg
Standaard VST in Cubase ,

Ik heb een midi aangestuurd effecten device, deze wil ik als een VST aansturen in Cubase, niet via de midi device manager, maar als een regebare VST effect.
Weet iemand of er een prg voor is , of hoe dat zou kunnen.

misschien kan iemand mij op weg helpen.
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 21-03-2012, 16:45
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: VST in Cubase ,

Gewoon een external effect aanmaken...
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 21-03-2012, 16:46
Moderator
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Peer, BelgiŽ
Berichten: 2,457
Reputatie: kamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: VST in Cubase ,

Yep, external effect.
Ligt wel aan de versie van Cubase die je hebt of dat kan, dacht ik.

Welke versie heb je?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 21-03-2012, 18:11
Member
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Hardenberg
Berichten: 36
Reputatie: williamH is op goeie weg
Standaard Re: VST in Cubase ,

Ben in bezit van Cubase 5.5, als extern effect zou kunnen, maar dan is tie toch niet regelbaar , dan behalve de paramtrs van cubase.
Ik bedoel de flanger of wat dan ook van het desbetreffende device zal niet reageren.
Of zie ik het verkeerd?
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Midi in cubase ( VST ) DJTheike Opname (DAW) software / sequencers 1 07-12-2011 18:38
[Cubase] Cubase 5 VST probleem UberNoob Opname (DAW) software / sequencers 5 13-12-2010 11:01
Cubase VST Connections probleem katjang Opname (DAW) software / sequencers 8 06-04-2010 07:38
Cubase VST 5 quantize wilfriedarens Beginners-forum 0 13-03-2007 18:32
cubase vst 5 ernesto Opname (DAW) software / sequencers 4 27-08-2004 09:58


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.