homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > MIDI

Mededelingen

MIDI MIDI leidt nog altijd tot een heleboel vragen. Hier bespreken we alle aspecten.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 23-02-2007, 14:47
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 20
Reputatie: arne55 is op goeie weg
Standaard van PSR 290 naar PC (fruity loops)

Hallo,

Mijn huidige bezittingen:
- Yamaha PSR 290
-PC (met Fruity Loops Studio 6.0 Producer Edition)
-DAP FC 07 3 (midi kabel naar gameport >> http://www.feedback.nl/?id=55&b=FC073 )

Mijn huidige situatie:
-Kabel zit in PC en Keyboard geplugt...

Ik heb nu al in Fruity loops, bij midi instellingen lopen kloten, maar het lukt mij niet om geluid op m'n pc te krijgen...

Wie kan me helpen?

( Ik heb helaas niet meer de handleidingen van m'n Yamaha PSR 290
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 23-02-2007, 15:25
Vintage Member
 
Geregistreerd: Feb 2006
Locatie: Limburg (BE)
Berichten: 4,627
Reputatie: JimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatieJimMstr heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: van PSR 290 naar PC (fruity loops)

Hej,

Heb je de gameport al ge-enabled in je Bios? Dat moet in ieder geval.

Daarnaast heb je ook de MPU401 driver nodig als je midi wilt gebruiken via je gameport. Ff googlen, vind je gratis op het net.

Make sure dat je midi-in van de kabel in de out zit van je yamaha en omgekeerd.

Als je probleem nog niet opgelost is kan je mss even posten welke instellingen je hebt geprobeerd in FL?

greetz,

J
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 23-02-2007, 15:54
Junior Member
 
Geregistreerd: Feb 2007
Berichten: 20
Reputatie: arne55 is op goeie weg
Standaard Re: van PSR 290 naar PC (fruity loops)

misschien een beetje domme vraag maar:

JE hebt aan die kabel:
-MIDI IN
-MIDI UIT
-GAMEPORT IN
-GAMEPORT UIT

Bij de gameport, welke is dan In? Die met de pinnetjes of zonder pinnetjes ???
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 23-02-2007, 18:32
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: van PSR 290 naar PC (fruity loops)

Citaat:
arne55 wrote:
misschien een beetje domme vraag maar:

JE hebt aan die kabel:
-MIDI IN
-MIDI UIT
-GAMEPORT IN
-GAMEPORT UIT

Bij de gameport, welke is dan In? Die met de pinnetjes of zonder pinnetjes ???
Diegene die in je gameport past...
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
midi opnemen in fruity loops crappit Overige audio hardware 2 10-10-2009 14:59
Fruity Loops Pinjo Opname (DAW) software / sequencers 1 26-03-2007 08:55
Hoe werkt Fruity Loops ?? Duncan Opname (DAW) software / sequencers 10 25-01-2006 16:09
Fruity loops Sjaan Overige audio software, drivers en digitale technieken 1 12-06-2005 10:34
Fruity Loops configuration OlDGreyBasTard Opname (DAW) software / sequencers 2 25-05-2005 17:37


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.