homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Basisinformatie (home)recording > Beginners-forum

Mededelingen

Beginners-forum Een vriendelijke plek waar beginnende homerecorders met hun vragen terechtkunnen. Belangrijk! Lees voor je begint te posten onze "verplichte kost" en "veelgestelde vragen" door. Neem ook de tijd om te zoeken of je vraag al niet eerder beantwoord werd. Als je die moeite doet helpen we je graag verder.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 03-12-2011, 17:20
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Hallo, ik overweeg de Windows XP modus te installeren in Windows 7 omdat ik sommige VST software zoals FabFour, Gypsy en Synthogy Ivory met geen mogelijkheid in Win7 geinstalleert krijg maar ik ben een beetje huiverig. Ik durf het niet echt aan, en vraag jullie wat advies. B.v. raden jullie het aan: werkt het goed. En hoe kan ik dit het beste aanpakken. Bijvoorbaat hartelijk dank.
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 03-12-2011, 19:07
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: niet meer op dit forum
Berichten: 4,158
Reputatie: Bosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Installeer XP als 2e OS, enkel en alleen voor muziekproductie.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 00:24
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Madonna nabij Langemark/Ieper
Berichten: 3,310
Reputatie: PCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Xp onder W7 draait in een virtuele omgeving. Ik denk dat je dan in die XP geen firewire koppeling kunt maken met je externe interface. Externe USB-aansluitingen zullen waarschijnlijk wel kunnen gedeeld worden.

Zoals Bosjanet zegt, installeer XP als 2de OS op een andere partitie of schijf in je pc.
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 02:13
Vintage Member
 
Geregistreerd: Apr 2007
Berichten: 2,436
Reputatie: frederic wordt hier goed onthaaldfrederic wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Je kunt ook proberen om de DLL files van de VST plugin inladen, in een 32bit host zoals Jbridge.
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 09:37
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: niet meer op dit forum
Berichten: 4,158
Reputatie: Bosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Als 32- of 64-bit z'n probleem is, mag ie dat wel laten weten, maar Fab Four bestaat ook in 64-bit.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 10:27
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bosjanet Bekijk bericht
Installeer XP als 2e OS, enkel en alleen voor muziekproductie.
Hallo, Bosjanet. Bedankt voor de reactie. O.k. Dat is de bedoeling. Maar werk het voor Grote VST's?
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 10:37
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PCDJHENK Bekijk bericht
Xp onder W7 draait in een virtuele omgeving. Ik denk dat je dan in die XP geen firewire koppeling kunt maken met je externe interface. Externe USB-aansluitingen zullen waarschijnlijk wel kunnen gedeeld worden.

Zoals Bosjanet zegt, installeer XP als 2de OS op een andere partitie of schijf in je pc.
Hallo PCDJHENK, ook bedankt. Ik heb een externe USB inteface. Dat hoeft dan het probleem niet te zijn.
Wat betreft "installeer XP als 2de OS.....": betekent dit de niet virtuele XP. En is dit dan wat ik gehoord heb mischien dual boot??.
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 10:41
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frederic Bekijk bericht
Je kunt ook proberen om de DLL files van de VST plugin inladen, in een 32bit host zoals Jbridge.
Hallo frederic, ook bedankt. Ik kan sommige VST's niet linstalleren in win7. Daarnaast werk ik nog niet met een 64bit host.
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 10:47
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bosjanet Bekijk bericht
Als 32- of 64-bit z'n probleem is, mag ie dat wel laten weten, maar Fab Four bestaat ook in 64-bit.
Daar ligt het niet aan: het installeren van Fab Four is een ramp samen met b.v. Gypsy. Het wordt ook toegegeven door sound online; dat er problemen zijn.

Laatst gewijzigd door Williamsmusic; 04-12-2011 om 10:59
Met citaat reageren
  #10 (permalink)  
Oud 04-12-2011, 10:54
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 29
Reputatie: Williamsmusic is op goeie weg
Standaard Re: Windows XP modus in windows7 voor vst installatie. Werkt dit.

Wat het belangrijkste is: een tweede OS: WinXP in Win7 Virtual of anders die geen problemen geeft, maar wat het ook wordt : hoe moet ik dat dan doen.

Laatst gewijzigd door Williamsmusic; 04-12-2011 om 10:56
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
east west gypsy:problemen met installatie. windows 7 probleem? bart noorderling Effect plugins en virtuele instrumenten 74 01-09-2011 06:38
[Cubase] /3gb switch voor Cubase SX 3 (Windows XP media center) Simple Opname (DAW) software / sequencers 6 11-02-2009 22:18
DAW installatie-Dual boot met 2* XP Castro Beginners-forum 3 02-11-2007 20:16
Welke Vst voor dit effect? branko Opnametechnieken 8 26-09-2007 14:31
Cubase VST 5.1 en windows XP: beeld en geluid niet synchroon brogue Opnametechnieken 1 21-07-2005 21:28


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.