homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 22:28
Active Member
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 143
Reputatie: dennis_rhcp is op goeie weg
Standaard protools op focusrite hardware?

Hoi,

Ik werk nu momenteel met cubase, ik zou graag willen overstappen naar protools. ik heb protools 8 met een mbox micro, alleen ik kan daar niet mee opnemen. ik zou graag dus mijn focusrite set (pro 40 + octopre) willen koppelen aan protools. nu weet ik dat protool digidesign hardware wil MAAR:

ik had gelezen dat protools 9 competible was met thirt party achtig spul.
dus niet perse meer een digidesign geluidskaart nodig heeft. is het dus mogelijk om mijn focusrite aan protools 9 te koppelen? zo ja dan ga ik gelijk naar de winkel :P

alvast bedankt!
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 22:31
Senior Member
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: BOEM | Studio Hazerswoude-Dorp
Berichten: 854
Reputatie: Dekkorr wordt hier goed onthaaldDekkorr wordt hier goed onthaald
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

Ja, dat is mogelijk!
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 22:38
Active Member
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 143
Reputatie: dennis_rhcp is op goeie weg
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

bedankt man!

hoe gaat het met dahl? ik heb die studio report's echt wel 1000 keer gezien!
vet album is het geworden!
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 22:41
Senior Member
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: BOEM | Studio Hazerswoude-Dorp
Berichten: 854
Reputatie: Dekkorr wordt hier goed onthaaldDekkorr wordt hier goed onthaald
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

Met Dahl gaat het prima!
Dank voor het compliment!

Ken ik jou?
ik ken weinig tot geen mensen uit Arnhem namelijk...
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 23:10
Active Member
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 143
Reputatie: dennis_rhcp is op goeie weg
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

Nee, ik heb weer via gitaarnet forum jullie gevonden. Muziek sprak me wel aan, en ik heb een tijdje geluid gedaan bij Memphis Lion, waar leon wel eens heeft ingevallen volgens mij, en ik moest een keer mixen bij midpoint fm (ik was met een bandje mee) en die gast draaide toen jullie muziek, en ik zei zo tegen hem: "hee te gek dat is dahl!" en toen was hij verbaad dat ik het kende.
en jvertelde mij dat jullie daar ook eens te gast waren geweest.
zodoende om een kort verhaal lang te maken. te gek dat protools 9 met focusrite samen werkt!

oh trouwens ik bedoel wel 9 LE want HD is wat duur voor mij.
dus ik kan gewoon een update van 8 LE naar 9 kopen?
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 08-02-2011, 23:13
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Mechelen
Berichten: 3,149
Reputatie: Carels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatieCarels heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

Je kan gewoon crossgraden via de website van avid!
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 09-02-2011, 08:02
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: protools op focusrite hardware?

En hier heb je een database aan interfaces die door anderen werkend bevonden zijn in combinatie met PT9: Pro Tools 9 Hardware Checker - Pro Tools Tips, Tricks, Training and Support for Pro Tools
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mixen op koptelefoon ... Focusrite VRM wil72810 Mixen en masteren 9 15-02-2011 21:50
ProTools 7.3 op iMac 10.5 jasperthoolen Opname (DAW) software / sequencers 5 13-03-2009 02:11
op zoek naar een goeie hardware EQ kurt Overige audio hardware 15 21-08-2006 22:05
protools op pc groover Opname (DAW) software / sequencers 5 09-04-2006 21:15
hardware (mixer) aansluiten op cubase/ableton live Kamphuijs Beginners-forum 6 11-03-2006 14:41


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.