homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 29-01-2011, 17:57
Active Member
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 148
Reputatie: Nicolassoenens is op goeie weg
Standaard Probleem midi editor Cubase 5

Hallo iedereen!

Ik heb een probleem met de midi editor van Cubase, dat eigenlijk uit het niets is gekomen, ineens was dit er. Wanneer ik de midi editor open, dan mute cubase alle andere sporen zodat ik nog alleen het spoor hoor dat ik aan het editen ben.

Op het internet vind ik niets van info hierover, weten jullie misschien een oplossing?

Bedankt!
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 29-01-2011, 19:58
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: NoordHolland
Berichten: 1,269
Reputatie: Mister CJ wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Probleem midi editor Cubase 5

Bestaat er in Cubase misschien zoiets als Mute All ?
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 29-01-2011, 21:31
Vintage Member
 
Geregistreerd: Apr 2009
Locatie: Algarve Portugal
Berichten: 1,298
Reputatie: Fenderwim wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Probleem midi editor Cubase 5

Heb je solo van de midi track aangezet?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 29-01-2011, 22:45
Active Member
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 148
Reputatie: Nicolassoenens is op goeie weg
Standaard Re: Probleem midi editor Cubase 5

Nee, er staat geen enkel spoor in solo of mute!
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 30-01-2011, 15:21
Junior Member
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 11
Reputatie: higher-state is op goeie weg
Standaard Re: Probleem midi editor Cubase 5

in de midi editor heb je ook een SOLO knop. Als je die aangezet hebt, dan krijg je het gedrag dat jij beschrijft in je eerste post. Soms handig, soms wil je het niet...

Zo uit het hoofd, moet je in de editor ergens links bovenaan een SOLO knop hebben die je kan uitzetten.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 31-01-2011, 09:42
Member
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Gent
Berichten: 91
Reputatie: Xopotl wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Probleem midi editor Cubase 5

+1 voor higher-state en de soloknop links bovenaan in de editor...
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Cubase] Cubase midi probleem! StudioH Opname (DAW) software / sequencers 4 08-08-2010 12:34
Pro tools MIDI editor BFD Lite Thijss MIDI 4 17-01-2010 17:22
midi editor gr30 Carels MIDI 4 13-07-2009 11:03
Midi probleem cubase Dilso Opname (DAW) software / sequencers 6 05-04-2009 11:21
zoek een freeware midi editor ON4APB MIDI 1 25-07-2008 09:05


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.