homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 21:26
Vintage Member
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Antwerpen
Berichten: 1,181
Reputatie: PascalVB wordt hier goed onthaaldPascalVB wordt hier goed onthaaldPascalVB wordt hier goed onthaald
Standaard Cubase 6 is er!

Meer info op www.steinberg.net

De site ligt momenteel blijkbaar plat door de vele hits
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 21:27
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jan 2005
Locatie: Kessel, Belgie
Berichten: 3,563
Reputatie: Izzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Ik zat er nu niet direct op te wachten moet ik zeggen... heb mijn handen al vol met de 5...

Het gaat echt veel te snel tegenwoordig, dus ik pas bij deze.

IZ.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 21:34
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Die nieuwe features voor drum editing en comping lijken me wel handig.
Ik had anderzijds wel gehoopt dat de Rupert Neve plugins in de volle versie zouden zitten.
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 21:34
Moderator
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Willebroek (B) ... yeah!
Berichten: 4,052
Reputatie: wil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Ik heb een tijdje getwijfeld voor de 5 upgrade en dan de HR versie die we voor workshops en presentaties wat gebruikt om mee te spelen. Ik was bijna klaar om toch maar 5 te kopen en ga nu zeker direct voor 6.
Behoorlijk interessante features, zeker wat betreft drum editing en comping ...
Jan
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 21:41
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Madonna nabij Langemark/Ieper
Berichten: 3,310
Reputatie: PCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Deze link blijkt wel te werken :

http://www.steinberg.net/en/products..._features.html.

Update van 5 naar 6 zou 165 euro kosten.


Henk
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 22:06
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Cubase 6 is er!

In de online winkel van Steinberg zelf, kom ik op Ä151,50.
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 23:12
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 1,206
Reputatie: slagboom wordt hier goed onthaaldslagboom wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Momenteel is Cubase 5 een van de meest instabiele DAW's IMHO. (Gelukkig niet meer zo dramatisch slecht als 4)
Hopelijk dat ze daar wat meer aandacht aan besteden dan weer een nieuwe GUI update en meer buggy nieuwe features.
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 23:31
Moderator
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Willebroek (B) ... yeah!
Berichten: 4,052
Reputatie: wil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slagboom Bekijk bericht
Momenteel is Cubase 5 een van de meest instabiele DAW's IMHO.
?? Tot zover nog geen enkel probleem gehad dus dat moet wel letterlijk iMho zijn.
Jan
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 23:34
Moderator
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Peer, BelgiŽ
Berichten: 2,457
Reputatie: kamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatiekamer21 heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wil72810 Bekijk bericht
?? Tot zover nog geen enkel probleem gehad dus dat moet wel letterlijk iMho zijn.
Jan
Tja, bij mij idem. Ik werk al jaren met Cubase, nooit een crash gehad eigenlijk...
Of wacht, die DeEsser heeft Cubase 5 64bit een tijdje instabiel gemaakt, maar dat was na een week al opgelost met een nieuwe update...Cubase luistert goed naar zijn gebruikers.

Maar goed, die Cubase 6 ziet er erg verleidelijk uit!
(net nu ik aan het twijfelen was over ProTools...)
Met citaat reageren
  #10 (permalink)  
Oud 13-01-2011, 23:50
Vintage Member
 
Geregistreerd: Apr 2009
Locatie: Algarve Portugal
Berichten: 1,298
Reputatie: Fenderwim wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Cubase 6 is er!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slagboom Bekijk bericht
Momenteel is Cubase 5 een van de meest instabiele DAW's IMHO. (Gelukkig niet meer zo dramatisch slecht als 4)
Hopelijk dat ze daar wat meer aandacht aan besteden dan weer een nieuwe GUI update en meer buggy nieuwe features.
Nooit enig probleem met 4 en 5 gehad, dus je probleem zal wel een andere oorzaak hebben.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ik kom er zot van en heb er genoeg van ik weet geen raad meer pffffffff RoellekensMaarten Beginners-forum 11 08-10-2010 13:13
Cubase 5.5 is er begin juni! CosmicD Content Feedback 0 25-05-2010 11:47
oude soundcard er uithalen of er in laten zitten donny fresh Beginners-forum 4 01-12-2008 16:54
yep, er is er weer een! M.pyre Introduce yourself 1 03-09-2008 14:33
Zit er een Midi control assign learning mode in Cubase SX 3 ? MixMasterG MIDI 2 10-08-2007 17:04


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.