homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Hardware > Microfoons en preamps

Mededelingen

Microfoons en preamps Microfoons zijn uiteraard onmisbaar als je geluid wil opnemen. En het belang van preamps wordt nog te vaak onderschat. Alles daarover in dit subforum.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 11-11-2010, 14:12
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Ledeberg/Gentbrugge
Berichten: 1,485
Reputatie: Pierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstraling
Standaard FMR RNP in een rack?

Zijn er op een FMR RNP onderaan voorgeboorde gaatjes en worden er schroefjes meegeleverd om hem vast te schroeven op een rack-adapter zoals deze?

Ik wil nl. zo'n rack-adapter bestellen om mijn RME Quadmic op te bevestigen. Als ik nog een preamp bijkoop, wordt het wellicht een RNP. En nu wil ik zeker weten dat ik die er dan makkelijk bij krijg.

Kan een RNP-bezitter mij helpen? Bij voorbaat dank!
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 11-11-2010, 15:12
JB JB is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1,777
Reputatie: JB heeft een prima uitstralingJB heeft een prima uitstralingJB heeft een prima uitstralingJB heeft een prima uitstralingJB heeft een prima uitstraling
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Indien geen vijsjes... ik gebruik een velcro zelfklevende tape en alles zit en blijft goed op zijn plaats.
Trouwens er staat toch duidelijk dat er 4 vijsjes bij zitten.

Laatst gewijzigd door JB; 11-11-2010 om 15:28
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 11-11-2010, 15:44
Limited
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Gent, BE
Berichten: 3,905
Reputatie: Mesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstraling
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Mercenary Audio had rackplates voor de RNC.. misschien eens informeren of ze die ook hebben voor RNP ?

Laatst gewijzigd door Mesadude; 11-11-2010 om 15:47
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 11-11-2010, 18:04
Senior Member
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 570
Reputatie: Livius wordt hier goed onthaaldLivius wordt hier goed onthaald
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierke Bekijk bericht
Zijn er op een FMR RNP onderaan voorgeboorde gaatjes en worden er schroefjes meegeleverd om hem vast te schroeven op een rack-adapter zoals deze?

Ik wil nl. zo'n rack-adapter bestellen om mijn RME Quadmic op te bevestigen. Als ik nog een preamp bijkoop, wordt het wellicht een RNP. En nu wil ik zeker weten dat ik die er dan makkelijk bij krijg.

Kan een RNP-bezitter mij helpen? Bij voorbaat dank!

De RNC heeft ťťn voorgeboord gat voor een schroef; ik veronderstel dat de RNP dit ook heeft.
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 11-11-2010, 19:25
Senior Member
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Hengelo
Berichten: 326
Reputatie: droog is op goeie weg
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Ik zie aan de onderzijde een voorgeboord gat zitten.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 12-11-2010, 13:25
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Ledeberg/Gentbrugge
Berichten: 1,485
Reputatie: Pierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstraling
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Allemaal bedankt voor de antwoorden.

@JB: dat van die 4 schroeven had ik ook gelezen, maar ik neem aan dat het gaat over rackschroeven, dus om de rackplate in het rack te schroeven, niet om een unit aan de rackplate te bevestigen.

@Mesa: bedankt voor de tip. Hier vind ik inderdaad een rackplate voor FMR audio units, met een heleboel voorgeboorde gaten. Ik zal eens informeren of daar een RME Quadmic op past.
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 12-11-2010, 13:27
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Piet

En anders zeker die piste van velcro overwegen. Werkt echt goed en is nadien relatief makkelijk te verwijderen.

Aan het investeren, toch?
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 12-11-2010, 13:44
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Ledeberg/Gentbrugge
Berichten: 1,485
Reputatie: Pierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstralingPierke heeft een prima uitstraling
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alexxx Bekijk bericht
En anders zeker die piste van velcro overwegen. Werkt echt goed en is nadien relatief makkelijk te verwijderen.
Ik heb toch liever vijskes als het kan

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alexxx Bekijk bericht
Aan het investeren, toch?
Niet echt momenteel... Ik heb een 2U rackbag cadeau gekregen en heb ik er meteen mijn Fireface 800 in bevestigd. In de overblijvende ruimte komt mijn Quadmic en wil ik later een RNP. Die laatste is niet voor subiet, maar het is wel the next bakske.
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 12-11-2010, 13:57
Senior Member
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Lokeren
Berichten: 468
Reputatie: pro-life wordt hier goed onthaald
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Funk logic heeft speciaal op maat gemaakte racktrays.
Funk Logic FRT-8373 Rack Tray
http://www.funklogic.com/NCC-1701.htm

Je moet maar eens googlen waar je ze juist kunt kopen.

gr
Met citaat reageren
  #10 (permalink)  
Oud 12-11-2010, 14:45
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: FMR RNP in een rack?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pro-life Bekijk bericht
Funk logic heeft speciaal op maat gemaakte racktrays.
Funk Logic FRT-8373 Rack Tray
Funk Logic NCC-1701 Rack Tray

Je moet maar eens googlen waar je ze juist kunt kopen.

gr
En dan zien de FMR's er meteen een stuks'ke sexier uit.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[te koop] Fmr rnp droog Materiaal marktplaats 4 19-10-2010 19:34
FMR RNP defect droog Microfoons en preamps 2 27-11-2009 16:02
FMR RNP vs Focusrite green 3 voicebox droog Microfoons en preamps 5 19-05-2009 09:30
Fmr audio rnp 8380 Psy-Quo Microfoons en preamps 15 21-04-2009 22:35
fmr rnp seb Microfoons en preamps 12 28-01-2009 07:29


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.