homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 08-11-2010, 21:56
Member
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 34
Reputatie: wouter16 is op goeie weg
Standaard Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

Heej,

Ik werk met Pro tools en heb wat hardware rand apparatuur. Nu heb ik die aangesloten op mn geluidskaart, maar weet ik niet hoe ik mijn opgenomen geluid in mijn DAW door die effecten kan halen?

Kan iemand mij vertellen hoe dat moet?

mvg,

wouter
  #2 (permalink)  
Oud 08-11-2010, 22:12
Limited
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Gent, BE
Berichten: 3,905
Reputatie: Mesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstraling
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

in je I/O setup kan je FX-chains en insert-chains maken.. daar kies je een fysieke output en input, waarom je dan je outboard hangt..
  #3 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 12:14
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: België
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

Voor een volledig antwoord zal je toch minstens moeten vermelden welke interface je gebruikt en welke randapparatuur je wil gaan gebruiken.
  #4 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:00
Member
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 34
Reputatie: wouter16 is op goeie weg
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

heej Alexxx,

mijn geluidskaart is een Edirol FA-101.
mijn randapparatuur zijn onder andere de: Lexicon mx200, Presonus studio Channel strip, Alesis DEQ 230 en dat waren ze wel zo ongeveer

groetjes
  #5 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:02
Limited
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Gent, BE
Berichten: 3,905
Reputatie: Mesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstraling
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

protools 9 al gekocht dan?
  #6 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:13
Member
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 34
Reputatie: wouter16 is op goeie weg
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

nope, nog niet, hoezo?
  #7 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:34
Limited
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Gent, BE
Berichten: 3,905
Reputatie: Mesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstraling
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

omdat je dan met gekraakte software werkt.. wat hier absoluut niét getolereerd wordt <knip>

pas vanaf Protools 9 worden andere interfaces dan M-audio of Digidesign/Avid zélf ondersteunt..

Laatst gewijzigd door billybear; 11-11-2010 om 11:03 Reden: laat berispingen over aan de mods please
  #8 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:37
Member
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 34
Reputatie: wouter16 is op goeie weg
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

ik werk helemaal niet meer met pro tools., en al helemaal niet met gekraakte software.
  #9 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:38
Limited
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Gent, BE
Berichten: 3,905
Reputatie: Mesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstralingMesadude heeft een prima uitstraling
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter16 Bekijk bericht
Heej,

Ik werk met Pro tools
  #10 (permalink)  
Oud 10-11-2010, 22:42
Member
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 34
Reputatie: wouter16 is op goeie weg
Standaard Re: Geluid terugsturen vanuit DAW door rand apparatuur.

onderhand al niet meer, heb dinsdag ( gisteren) nieuwe software pakketen gekocht.

gr
Discussie gesloten

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PC geluid door interface Nicolassoenens Audio Interfaces en standalone recorders 4 10-07-2010 17:20
Raar geluid door kabelverbinding Anymodrummer Overige audio hardware 6 25-03-2010 17:31
geen geluid vanuit Cubase sx3 Dafmeister Opname (DAW) software / sequencers 17 07-12-2007 18:27


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.