homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Basisinformatie (home)recording > Beginners-forum

Mededelingen

Beginners-forum Een vriendelijke plek waar beginnende homerecorders met hun vragen terechtkunnen. Belangrijk! Lees voor je begint te posten onze "verplichte kost" en "veelgestelde vragen" door. Neem ook de tijd om te zoeken of je vraag al niet eerder beantwoord werd. Als je die moeite doet helpen we je graag verder.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 16-09-2006, 08:13
Member
 
Geregistreerd: Aug 2006
Locatie: Hoeselt, Limburg
Berichten: 82
Reputatie: x-savia is op goeie weg
Standaard time-stretching

hey,

sinds enkele dagen lukt het me niet meer om een gebeurtenis (loop of sample), aantepassen (sizing applies time stretch) aan het tempo van het project in cubase sx.

de meeste samples en audio neem ik op in adobe audition,
ik heb ze al ge-saved onder "32 bit norm. wave (float)" en "pcm 44.100 khz; 16bit; stereo" maar bij geen enkele file werkt m'n time stretch functie nog.

heb zelfs een drumloop van een sample-cd ge-importeerd maar daar werkt de time-stretch ook niet meer.

wat kan/moet ik doen om dit te fiksen?

Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 23-09-2006, 20:05
Member
 
Geregistreerd: Aug 2006
Locatie: Hoeselt, Limburg
Berichten: 82
Reputatie: x-savia is op goeie weg
Standaard Re: time-stretching

ik snap er gene bal van,

vandaag heb ik nog een paar uur zitten te prullen om de sample aan het tempo van het project aan te passen en hop dan werkt de prul opeens wel en bij het volgende loopje dan weer niet.

hoe kan dat?
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 23-09-2006, 20:38
Active Member
 
Geregistreerd: May 2006
Locatie: Tervuren (BelgiŽ)
Berichten: 125
Reputatie: CelticDevil is op goeie weg
Standaard Re: time-stretching

euh... ik zou zeggen : de audiobuffer vergroten?
(Maar ik ga ervan uit dat je dat al geprobeerd hebt...)

Of misschien is de hoeveelheid RAM van je computer te beperkt voor deze soort bewerkingen...
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 24-09-2006, 09:00
Member
 
Geregistreerd: Aug 2006
Locatie: Hoeselt, Limburg
Berichten: 82
Reputatie: x-savia is op goeie weg
Standaard Re: time-stretching

hey,

AMD3200+ 1GIG RAM

alles bolt als een klok behalve die eene functie(sizing applies time stretch),

time wrap in de sample editor werkt perfect,

toen ik cubase pas geinstaleerd had werkt de functie wel(sizing applies time stretch) en nu na veel geprul en geklooi soms


Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 24-09-2006, 09:23
Senior Member
 
Geregistreerd: Mar 2006
Locatie: Schoten
Berichten: 292
Reputatie: joez wordt hier goed onthaaldjoez wordt hier goed onthaald
Standaard Re: time-stretching

Waarom neem je niet gewoon met cubase op?
Volgens mij gaat het dan wel lukken.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 24-09-2006, 10:21
Member
 
Geregistreerd: Aug 2006
Locatie: Hoeselt, Limburg
Berichten: 82
Reputatie: x-savia is op goeie weg
Standaard Re: time-stretching

tja ook geprobeerd, maar met hetzelfde resultaat
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Time stretching voor audio/video synchronisatie oboe_prestini Overige audio software, drivers en digitale technieken 6 18-02-2007 21:07
14j Jonge Antwerpse Rapper Zoekt Free time Studio StrijdendeRapper Beginners-forum 1 04-02-2006 09:51


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.