homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Effect plugins en virtuele instrumenten

Mededelingen

Effect plugins en virtuele instrumenten Een subforum voor alle software geluids-effecten en software instrumenten, al dan niet als plugin of standalone programma.

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 24-05-2010, 12:52
Active Member
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 177
Reputatie: BeatsByRED is op goeie weg
Standaard Kore 2 in Cubase AI 4

Hallo, ik heb een yamaha geluidskaart aangeschaft
endaarbij kreeg ik Cubase AI 4
en ik ben nu bezig met producen
en heb kore 2 aangeschaft
maar mijn probleem is dat ik niet weet hoe ik hem in cubase kan gebruiken
bij virituele instrumenten staat hij niet :S

Alvast bedankt, Groeten redouan
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 24-05-2010, 12:56
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Kore 2 in Cubase AI 4

Zie het waarschuwingsveld die je krijgt bij installatie van het pakket:

Na installatie, het programma eerst in "stand-alone" mode opstarten, om de registratie van je product te kunnen doen. Bij die registratie ga je de software dan ook activeren.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 24-05-2010, 12:59
Active Member
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 177
Reputatie: BeatsByRED is op goeie weg
Standaard Re: Kore 2 in Cubase AI 4

Bedankt voor je reactie , Alleen, ik heb hem al geactiveerd.
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 24-05-2010, 13:16
Active Member
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 177
Reputatie: BeatsByRED is op goeie weg
Standaard Re: Kore 2 in Cubase AI 4

alleen hij staat er niet bij!
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 24-05-2010, 13:24
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2004
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 11,985
Reputatie: Alexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomstAlexxx heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Kore 2 in Cubase AI 4

Dan moet je cubase eens opnieuw laten scannen naar de vst's op je pc. Hoe je dat doet staat ongetwijfeld in de handleiding.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kore player + sax&brass ezaz Effect plugins en virtuele instrumenten 0 07-12-2008 16:27
Kore Player Onslow Content Feedback 0 16-07-2008 00:34
Kore Player DirkC Effect plugins en virtuele instrumenten 1 26-04-2008 21:52
Native Instruments KORE Onslow Effect plugins en virtuele instrumenten 1 17-09-2006 21:58


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.