homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Basisinformatie (home)recording > Beginners-forum

Mededelingen

Beginners-forum Een vriendelijke plek waar beginnende homerecorders met hun vragen terechtkunnen. Belangrijk! Lees voor je begint te posten onze "verplichte kost" en "veelgestelde vragen" door. Neem ook de tijd om te zoeken of je vraag al niet eerder beantwoord werd. Als je die moeite doet helpen we je graag verder.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 12-11-2009, 16:32
Junior Member
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Reputatie: goose is op goeie weg
Unhappy Edirol DA-2496 kraken na nieuwe config

Ik heb al een heel tijdje de edirol DA-2496, en ben daar zeer tevreden over
Ik gebruikte hiervoor een PC met een Dual AMD MP op een ,tyan K7 pro Moederbord
Nu eergisteren heb ik een Dual XEON config op de kop getikt voor weinig.
Dit op een Intel SE7320SP2 server board. Met 1 gb ram. 2 fonkelnieuwe seagate hd's sata, op de interne sata raidcontroller raid 0.
Volledige herinstall van windows XP Home NL ( officieel )
DA-PCI driver van de edirol site geinstalleerd
En geluid is krakend ( distortion ) en trager kwa ritme.
MAW niet naar te luisteren . Een enorme tegenvaller.
Ik vecht nu al twee dagen . Maar krijg het niet voor elkaar
Misschien iemand een tip ?

Laatst gewijzigd door goose; 12-11-2009 om 18:19
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 13-11-2009, 18:07
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: NoordHolland
Berichten: 1,269
Reputatie: Mister CJ wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Edirol DA-2496 kraken na nieuwe config

Hoi Goose,

Welkom hier,jammer dat je al begint met problemen.
Ik zie dat je nog geen reacties/tips hebt gehad.
Dus ik dacht ik kan je niet helpen maar door te reageren blijf je nog even op de pagina.
Misschien dat er nu wel tips binnenkomen.
Succes
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 13-11-2009, 21:09
Junior Member
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Reputatie: goose is op goeie weg
Standaard Re: Edirol DA-2496 kraken na nieuwe config

Heb ondertussen alles terug naar het oude omgezet.
En hij doet het weer zoals vanouds.

Het enige wat ik kan vermoeden dat er misloopt is dat de PCI bussen van het andere moederbord anders functioneren.

Ik heb ergens vluchtig gelezen dat er pci bussen met 5 volt bestaan en met 3.3 volt .
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nog steeds kraken en drop outs Sioux Beginners-forum 10 10-11-2009 18:16
kraken in opname! Flip Overige audio hardware 9 12-03-2009 12:10
beginner - kraken in opname trikke Beginners-forum 5 22-09-2008 20:10
VST's kraken Assinkm Opname (DAW) software / sequencers 12 16-09-2008 13:41
Edirol R-09 HR - nieuwe wave/mp3 recorder billybear Audio Interfaces en standalone recorders 5 06-08-2008 00:26


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.