homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 11-10-2009, 11:46
Senior Member
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 357
Reputatie: homestudio is op goeie weg
Standaard Program change cubase 4

Hallo,

Heb een Yamaha Tyros 1 aangesloten via USB en werk met Cubase 4.
Wanneer ik een midikanaal aanmaak en selecteer een instrument in mijn Tyros, dan speelt Cubase dit goed af. Als ik PC, Cubase en Tyros uitzet en later weer opstart, is mijn instrument gekozen uit de Tyros weg en wordt een piano, zoals alle midikanalen. Ik wil graag de instrumenten die ik uit mijn Tyros heb gekozen voor mijn midikanalen vastzetten, zonder dat ik ze telkens opnieuw moet invoeren. Wie heeft raad...............

B.v.d.
Arnold.
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 11-10-2009, 14:49
Active Member
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Kaatsheuvel nederland
Berichten: 163
Reputatie: luna is op goeie weg
Standaard Re: Program change cubase 4

Hoi.

Kijk maar eens op deze site .Yamaha Tyros Links en FAQ

daar kan je alles vragen wat je over de tyros wilt weten.

groetjes
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 11-10-2009, 21:36
Senior Member
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 357
Reputatie: homestudio is op goeie weg
Standaard Re: Program change cubase 4

Bedankt voor je reactie. Voorheen werkte ik in Pro Tools 8 LE en daar was het vrij simpel. In de evenlist gaan staan, control + P intoetsen en hopla, klaar. Zou voor een program als Cubase toch ook moeten kunnen? Misschien zoek ik wel te moeilijk naar een optie. Mijn hoop is gevestigd op Cubase kenners hier op het forum.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BPM change audiofile NatNek Beginners-forum 5 25-08-2009 13:29
prg change is dat mogelijk ?? williamH Overige audio software, drivers en digitale technieken 2 05-03-2009 20:04
Roland E-20 MIDI Program change... KProductions MIDI 8 28-06-2008 20:43
Cubase LE updaten naar Cubase 4 voor de helft van de prijs. drt Opname (DAW) software / sequencers 0 05-07-2007 19:16
Program change weloveU2 MIDI 1 23-11-2006 08:46


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.