homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Basisinformatie (home)recording > Beginners-forum

Mededelingen

Beginners-forum Een vriendelijke plek waar beginnende homerecorders met hun vragen terechtkunnen. Belangrijk! Lees voor je begint te posten onze "verplichte kost" en "veelgestelde vragen" door. Neem ook de tijd om te zoeken of je vraag al niet eerder beantwoord werd. Als je die moeite doet helpen we je graag verder.

Reageren
 
LinkBack Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 21:22
Member
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 84
Reputatie: Bomber01 heeft (nog) geen reputatie
Standaard Hoe doe je dit?

Heey mensen,

Heb een snelle vraag; hoe kan je dit zo doen ;
ImageShack - Image Hosting :: zootx1.jpg

Dus dat je vanaf 0 sec. begint ? zonder te recorden vanaf 0 sec.

Bij Cool Edit/Adobe Audition3.. kan dat? of hoe heet dat dat je kan instellen?

Alvast Dankz
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 21:26
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Hangt uiteraard van de software af.
Bij Cubase kan je je locators zetten rond de positie waar je wil opnemen en dan punch in activeren (en indien nodig ook punch out).
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 21:35
Member
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 84
Reputatie: Bomber01 heeft (nog) geen reputatie
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Als dat mogelijk is kun je een printscreen van maken aub?

Maar is er dan geen optie bij Adobe Audition3/Cool Edit, iemand?
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 09:58
Active Member
 
Geregistreerd: Aug 2007
Locatie: Lint
Berichten: 200
Reputatie: laurens wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Hoe doe je dit?

het prentje werkt niet bij mij, maar is het misschien pre-roll dat je bedoelt?
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 10:44
Member
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 84
Reputatie: Bomber01 heeft (nog) geen reputatie
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Pre-roll ? bij welke software & waar ergens vind je die?
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 12:54
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jan 2005
Locatie: Kessel, Belgie
Berichten: 3,563
Reputatie: Izzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatieIzzy heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Bij bijna alle software.

Adobe Audition 3.0

Dit had ik op dertig seconden gevonden.

Ik weet dat alle info soms nogal overdonderend kan zijn, maar even zoeken op de Audition-pagina's is toch niet zo veel werk denk ik dan...

Misschien ben ik al teveel gewend om te Google-searchen

IZ.
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 13:20
Member
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 84
Reputatie: Bomber01 heeft (nog) geen reputatie
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Ik begrijp hem niet?

Heb alles gedaan, met dat play-right click.. en dan recorden maar er komt niks vanaf 0 sec. ?

EDIT ; yeah 116 views en niemand zegt wat..

Laatst gewijzigd door Bomber01; 10-02-2009 om 14:31
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 14:45
Active Member
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 154
Reputatie: ruff-sense is op goeie weg
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomber01 Bekijk bericht
Ik begrijp hem niet?

Heb alles gedaan, met dat play-right click.. en dan recorden maar er komt niks vanaf 0 sec. ?

EDIT ; yeah 116 views en niemand zegt wat..

You can change the length of the preroll and postroll duration by right-clicking on the Play button () in the Transport panel, and choosing Preroll and Postroll options.
Met citaat reageren
  #9 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 14:58
Member
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 84
Reputatie: Bomber01 heeft (nog) geen reputatie
Standaard Re: Hoe doe je dit?

ya, waar is dat transport panel ?

ImageShack - Image Hosting :: naamloosmk6.jpg

kan iemand niet uitleg geven via printscr. ?
Met citaat reageren
  #10 (permalink)  
Oud 10-02-2009, 15:04
Active Member
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 154
Reputatie: ruff-sense is op goeie weg
Standaard Re: Hoe doe je dit?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomber01 Bekijk bericht
ya, waar is dat transport panel ?

ImageShack - Image Hosting :: naamloosmk6.jpg

kan iemand niet uitleg geven via printscr. ?
Waarom gebruik je niet de help optie.

Alles voorkauwen is ook makkelijk.

Search: google.nl --> Pre-roll in adobe adition
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan



Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.