homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Recording Software > Opname (DAW) software / sequencers

Mededelingen

Opname (DAW) software / sequencers Alles over opnamesoftware zoals ondermeer Cubase, Nuendo, Sonar, Logic Studio, Pro Tools, Magix Music Studio, Reaper, Audacity, Adobe Audition, Garageband, Ardour, energyXT, Renoise, Cool Edit, ....

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 11:33
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: NoordHolland
Berichten: 1,269
Reputatie: Mister CJ wordt hier goed onthaald
Standaard Izotope Ozone 4

Hallo mensen,

Ik kan niet wachten om Ozone 4 aan te schaffen.
Heb op internet al wat gezocht,maar niet gevonden.
Zou ook onkunde van mijn kant kunnen zijn!

Is Ozone 4 al in Nederland te verkrijgen?
Zo ja,zou ik graag willen weten waar.
Bedankt voor het meedenken.

Mister CJ
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 11:37
Vintage Member
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 3,253
Reputatie: gertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerdgertvanhoof wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Via de site van iZotope zelf:

iZotope Ozone 4 Complete Mastering System

Groetjes,
Gert
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 11:38
Vintage Member
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Antwerpen
Berichten: 2,224
Reputatie: Onslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatieOnslow heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Ik denk dat Izotope geen boxed versies heeft, maar ik kan verkeerd zijn.

Om te kopen:

iZotope Ozone 4 Complete Mastering System
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 12:27
Moderator
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Willebroek (B) ... yeah!
Berichten: 4,052
Reputatie: wil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerdwil72810 wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Hebben ze wel ... Ik heb mijn Ozone 3 gewoon in de muziekwinkel gekocht. In een mooie doos met schijf en boekje ... De upgrade ging wel via download ...
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 09-02-2009, 12:43
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: NoordHolland
Berichten: 1,269
Reputatie: Mister CJ wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Bedankt voor jullie reactie.
De link naar de Ozone side heb ik zelf al gevonden.
Mijn vraag is nog steeds,wie weet er 'n winkel in Nederland waar ik de Ozone4 kan kopen.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 17-02-2009, 14:13
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: NoordHolland
Berichten: 1,269
Reputatie: Mister CJ wordt hier goed onthaald
Unhappy Re: Izotope Ozone 4

Of is Izotope Ozone 4 niet te koop in Nederland ??????
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 17-02-2009, 19:29
Senior Member
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Steenokkerzeel - Vlaams Brabant
Berichten: 255
Reputatie: SoundReplay is op goeie weg
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Ik hoop dat Ozone 4 beter is dan Ozone 3...in combinatie met Pro Tools RTAS (want er is geen TDM versie beschikbaar), heb ik toch veel "quality" problemen gehad.

Ik heb er 200 euro aangegeven en slecht 3 keer gebruikt...dus in combinatie met Pro Tools is versie 3 geen aanrader...misschien versie 4?
Met citaat reageren
  #8 (permalink)  
Oud 17-02-2009, 21:39
Senior Member
 
Geregistreerd: Jun 2007
Locatie: Herenthout
Berichten: 911
Reputatie: Literecordings wordt hier goed onthaaldLiterecordings wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Izotope Ozone 4

Ik heb de Ozone 4 en 3 , als ik met de 4 werk doet mijn ProTools raar : hij zegt te weinig geheugen te hebben en soms krijg ik op mijn Mac de "spinning wheel of dead".
Dit heb ik nog nooit gehad met versie 3.

Zo die frustratie ben ik weer kwijt! ;-)
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit


Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Izotope Ozone 4 billybear Content Feedback 8 31-10-2011 13:46
Izotope Ozone 4 Viktor Mixen en masteren 6 08-02-2009 21:20
iZotope Vinyl Onslow Content Feedback 0 21-01-2009 08:41
Izotope RX Audio Restoration software billybear Effect plugins en virtuele instrumenten 1 09-10-2007 08:56
ozone 3 Onslow Mixen en masteren 4 27-10-2006 02:13


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.