Los bericht bekijken
  #10 (permalink)  
Oud 25-03-2009, 21:25
Patatje Patatje is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jan 2007
Locatie: Gent
Berichten: 1,777
Reputatie: Patatje wordt hier goed onthaaldPatatje wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Kwaliteit belonen op homerecording.be: simpel!

Hello Sidefill,

Het is niet slecht bedoeld hoor en voor 100 Euro heb je wel wat meer dan voor 10 Euro, gelukkig is homerecording ook nog een beetje humor gezind ...
Het ging niet om domme vragen hoor want er kunnen eigenlijk enkel maar domme antwoorden bestaan.
Alles wat ik leerde en ik leer nog altijd bij en ik kan ook een vraag stellen dat men zou zeggen, allee weet die dat dan niet, .. dat leerde ik door te stelen met mijn ogen, te ondervinden en ja ... door het vragen.
Er zijn ook zaken die ik niet kan beantwoorden en als ik er niks zinnigs kan over zeggen is het beter dat ik zwijg om niemand op het verkeerde been te zetten en over te laten aan de mensen die dan weer op dit ander gebied bekwaam zijn. Ik ben ook een homerecorder, wat muzikant maar ook geen specialist in alles en nog wat.

Inderdaad week het af van de topic, kwaliteit belonen.
Wel ik kan zeggen dat sommige mensen die een kleine oplossing wordt aangeboden soms punten toekennen en anderen waar je heel uitvoerig van naald tot draad uitlegde niks geven. Ik denk dat daar het verschil zit in hoeverre iemand serieus aan homerecording doet. Iemand die het maar doet omdat het in de mode is zeg maar om er maar bij te horen, daar moet je niet veel van verwachten, mijn ondervinding is ook dat die wel soms eens domme vragen durven stellen (dan toch ergens wel)
En neen, bij sommige vragen zal ik niet antwoorden ofwel dat ik hetzelf niet echt weet of als ik denk van ... hier is niks mee te beginnen gewoon, het is te absurd. Dus ik voel me ook niet verplicht om te antwoorden, t'zou nog spijtig zijn.
Ik ben hier ook niet om punten te sprokkelen of om de meeste schrijfsels neer te zetten, maar eenvoudig omdat homerecorden en muziek maken ook mijn leven een beetje (veel) is, omdat ik ook met een vraag in mijn hoofd zat toen ik deze site ontdekte, ik weet niet meer of ik ze stelde, ik denk dat ik via het zoek systeem gewerkt heb, ik ben dan hier en daar verder beginnen lezen en dacht ik maak me lid want hier kan ik veel zaken nog opdoen, een mens is nooit te oud om te leren en vooral is het ook prettig als men kennis kan delen met anderen wat trouwens hier de bedoeling is en een zeer mooi initiatief dat Billy Bear indertijd genomen heeft.

Er zitten hier veel toffe mensen

Patrick.
Met citaat reageren