Los bericht bekijken
 
Oud 07-03-2009, 21:53
EricDesart EricDesart is offline
Erelid
 
Geregistreerd: Mar 2007
Locatie: Antwerpen, BE
Berichten: 1,650
Reputatie: EricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerdEricDesart wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Betere acoustiek creeeren in de woonkamer? (plaatje)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Simple Bekijk bericht
JB en Eric bedankt voor de informatie, ben er een stuk wijzer van geworden.
Kan jij beschrijven wat je nu bijgeleerd hebt? Uit deze topic en/of elders?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Simple Bekijk bericht
Zit zelf nu te denken om wat te gaan bestellen bij GIK acoustics. Weet iemand meer over het formaat van die GIK 242 acoustic panels, dat staat gewoon nergens op hen site?!?!
GIK Acoustics: GIK 242 Acoustic Panel Weet je hoe Engelse/Americaanse maten uitgedrukt worden?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Simple Bekijk bericht
Heb ze gemaild om te vragen hoeveel het kost als ik die 242 panelen gecustomsized wil hebben voor 160 cm in de lengte met woodenstands (ga ervanuit dat die stands 30 cm zijn in lengte) dus bij elkaar 190 cm en 3 stuks van die panelen en dan ga ik er als het ware tussen staan als een soort half rondje om me heen. Dan kan ik staan voor vocalen en zitten voor gitaar spelen.
Vergeet transport niet. Ik ben ook ge´nteresseerd om deze prijs te horen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Simple Bekijk bericht
En kan iemand me ook vertellen of die GIK Tri traps voor in de hoeken je 2 op elkaar plaatst om de hele hoek te bedekken of alleen 1? En waar plaats je die dan, ergens in het midden ofzo in een hoek?
Ik begrijp deze vraag niet. Ik vermoed dat je er 2 op elkaar kunt plaatsen. Je hebt contact met hen, vraag het hen even.
Wat je bedoeld met ergens in het midden op een hoek ofzo is mij onduidelijk.

Ik geloof niet dat jij veel van een doe het zelver hebt, is het niet?
Wat zie jij nu als een totale behandeling voor je kamer? Ik zou graag jouw redenering eens kennen.

Je begint de topic met
Citaat:
Heb rondgelezen op het forum maar kan nog steeds niet directe algemene regels vinden die denk ik veel startende homerecorders wel interessant vinden.
en eindigt met:
Citaat:
Ik vind dat homerecorders realistisch moeten blijven betreft isolatie en dergelijke, als opneemt in een slaapkamer of woonkamer dan moet je er alles aandoen om het beter te maken maar je moet niet verwachten dat het zo is alsof je in een superstudio zit met een aparte hok voor opnames met duizendeneuro's-super-gemeten-acoustiek en een aparte hok voor controlroom. Vandaar deze thread.
Ik hou er een beetje een leeg gevoel aan over.
Met citaat reageren