Los bericht bekijken
  #9 (permalink)  
Oud 23-02-2009, 12:05
natte aap natte aap is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 15
Reputatie: natte aap is op goeie weg
Standaard Re: Focusrite Liquid Saffire 56

Okee, dus in zijn catgorie en prijsklasse (750 euro? ik vond hem nog niet terug bij Thomann in duitsland) is hij zo wat het beste.
Maar ik heb nu de MOTU 8pre. zou het de moeite zijn om over te schakelen? Want sinds die fuckers van Apple de firewire 400 van hun MBP's afhaalden moet ik ofwel met een verloopplug gaan werken of iets firewire 800 gaan kopen (geen idee of de liquid saffire dat heeft, beter eerst eens checken ;o).

Aan de andere kant, als de Fireface 800 echt zoveel beter van kwaliteit is (en dat zal dan vooral de pre-amps zijn neem ik aan) dan is het misschien wel de moeite om nét iets meer neer te tellen voor de FF800 (750 tov 1150, als je de btw er af haalt dan is het verschil nog minder groot hé)

Wat is die liquid channel eigenlijk van kwaliteit? Is het echt goed of is het een redelijke benadering. Ik heb een Line6 pro en ben daar redelijk tevreden over, maar je hoort toch het 'minimale' verschil. Ik ga er van uit dat dit ook zo zal zijn bij die pre-amp modelling. Of zijn er mensen die het tegendeel hebben ervaren?
Met citaat reageren