Los bericht bekijken
  #4 (permalink)  
Oud 23-04-2008, 22:32
Pixie Pixie is offline
Moderator
 
Geregistreerd: Dec 2005
Locatie: Borgloon BelgiŽ
Berichten: 11,645
Reputatie: Pixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomstPixie heeft een prachtige toekomst
Standaard Re: welke USB/Firewire adapter/kabel aanbevolen voor Focusrite Saffire??

Zowat elke laptop tegenwoordig heeft een firewire poort aan boord (wel een 4 pins, die er een beetje uitziet als de USB poortjes die je op digitale camera's en MP3 spelers ziet).
Ben je er echt wel zeker van dat je laptop niet over firewire beschikt?

Kijk om zeker te zijn toch eerst maar eens in je hardware manager (zoals eerder al aangegeven, moet je uitkijken naar een IEEE 1394 poort in je hardware manager).

Of de kaart die jij hier vermeld gaat voldoen weet ik niet, aangezien de gebruikte chipset er niet bij vermeld staat. De meeste firewire interfaces werken het best met een TI (Texas Instruments) of een VIA chipset, dus dat is echt wel een punt waarop je moet letten bij de aankoop van een PCMCIA kaart.
Met citaat reageren