Discussie: [DIY] 5e serie PZMs
Los bericht bekijken
  #8 (permalink)  
Oud 11-09-2014, 21:37
ktf ktf is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Westen van Nederland (variabel)
Berichten: 551
Reputatie: ktf heeft een uitstekende reputatiektf heeft een uitstekende reputatiektf heeft een uitstekende reputatiektf heeft een uitstekende reputatiektf heeft een uitstekende reputatiektf heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: [DIY] 5e serie PZMs

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PCDJHENK Bekijk bericht
56mV, dan kan je ze al gewoon aan een line-input hangen. Kan je met een spanningsdeler (enkele weerstanden) het uitgangssignaal niet afzwakken voordat je het naar de preamp stuurt?
Nee, helaas gaat dat niet echt. Het probleem is dat de weerstand waarover de plug-in power geleverd wordt deel is van de versterkerschakeling. Aangezien die plug-in power in de recorder zit en de FET in de mic kun je daar niks tussen zetten. Ik ga nu eerst andere mics proberen, werkt dat niet, dan ga ik alsnog met een batterijendoosje werken.

De enige andere oplossing is namelijk er een batterij tussenzetten en daarmee de plug-in power niet door de recorder te laten leveren. Maar inderdaad, als je er een batterij tussenzet kun je ze zo aan de meeste line-ins hangen

Citaat:
Hier nog een link van een modificatie van de WM-61A ivm met het output-level. Er is best wel veel te vinden over die capsule.
Precies, in de DIY was hij tot kort geleden zeer veelgebruikt, omdat je er zoveel over kunt vinden ben ik er ook mee begonnen. Helaas wordt hij dus niet meer gemaakt.

Laatst gewijzigd door ktf; 11-09-2014 om 21:40
Met citaat reageren