Los bericht bekijken
  #1 (permalink)  
Oud 27-02-2013, 01:43
PCDJHENK PCDJHENK is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Madonna nabij Langemark/Ieper
Berichten: 3,310
Reputatie: PCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerd
Standaard Tascam DP-24 versus Tascam DR-680

Ik kom al eens op locaties die moeilijk bereikbaar zijn voor mijn mobiel opnamerack. Mijn pocketrecorder Tascam DR100 (2 kanalen) in combinatie met 2 externe mic's biedt dan een oplossing. De preamps zijn redelijk goed. Maar soms mis ik enkele extra kanalen. Ik heb er al aan gedacht om een 2de DR100 te kopen maar vraag mij af of die dan ook synchroon gaan lopen?

De Tascam DR-680 heeft 4 preamps en is de grotere broer van de DR100. Dezelfde preamps en converters. Ik mag dus gelijkaardige kwaliteit verwachten.
Anderzijds heb je ook de Tascam DP-24. Die heeft 8 preamps en nog een pak extra features die de DR-680 niet heeft en kost toch 200 euro minder???

Ofwel staat die DR-680 te hoog geprijst. Ofwel is de DP-24 van veel lagere kwaliteit?

Daarnaast dacht ik ook aan de Zoom R16 of R24. Da's tegelijk nog een primitieve controler voor Cubase. Maar misschien is de kwaliteit een pak minder en daar wil ik niet teveel op inboeten tov mijn SSL-rack.

Heeft er iemand ervaring met de DP-24 of de Zoom.
Of zijn er nog andere compacte, kwalitatieve portable multitrackrecorders?
Met citaat reageren