Discussie: [mix challenge] BBBB-mix challenge 2012 toelichting
Los bericht bekijken
  #4 (permalink)  
Oud 18-02-2012, 11:31
PTP PTP is offline
Member
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 84
Reputatie: PTP is op goeie weg
Standaard Re: BBBB-mix challenge 2012 toelichting

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobertC Bekijk bericht
Anderhalf uur werk? Not a bad job!!
Ik luister op een laptop met de koptelefoon op en het eerste wat mij opvalt is de dat de pianist samen met de basdrum wel heel erg vooraan zitten en de rest van de band er achter. (Breed opgesteld) Zou ik persoonlijk niet voor kiezen omdat ik kwa "deze" bigband een beetje traditioneel denk. Aan de andere kant hou ik heel erg van onconventionele mixen die tegen de traditie ingaan.

Dit in anderhalf uur klaarspelen is top.

Robert
Hee Robert,

Bedankt, ik heb bewust niet voor een traditionele aanpak gekozen omdat ik verwachtte dat meerder mensen dat zouden gaan doen, dus ik dacht, laat ik eens iets anders proberen.
Op een of andere manier worstel ik altijd met hoofdtelefoons. Ik vind het ontzettend moeilijk om het daarop goed te laten klinken omdat ik er zelf niet naar kan luisteren. Ik vind muziek nooit mooi klinken op hoofdtelefoons, dus ik gebruik ze ook nooit voor evaluatie omdat ik dan helemaal de kluts kwijtraak. Best lastig omdat veel mensen toch steeds meer via iPods e.d. op hoofdtelefoons luisteren.....George Massenburg schijnt hetzelfde probleem te hebben (niet dat ik me daarmee vergelijk).

Ik heb jouw mix net ook geluisterd en ik vond deze een van de betere, maar wel iets te weinig body naar mijn smaak. Maar das juist zo mooi aan muziek, iedereen hoort anders en heeft een eigen smaak. Daarom hoeven we ook niet bang te zijn om onze tricks vrij te geven, daar iedereen er toch zijn eigen ding mee doet.

Grtz,
Koen
Met citaat reageren