Los bericht bekijken
  #7 (permalink)  
Oud 16-11-2011, 09:44
plonserd plonserd is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Gent
Berichten: 3,621
Reputatie: plonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerdplonserd wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: spotify (soon) online

Gebruik zelf Spotify sinds een paar dagen. Het is nu mogelijk om in te loggen met je Facebookgegevens, en blijkbaar houden ze dan geen rekening met het feit dat ik in BelgiŽ woon..

Bij ons thuis staat er zo goed als altijd muziek op. Op de radio vinden we ons goesting niet, dus gebruiken we iTunes. Muzieksysteem hangt aan de Aiport Express, zodat we dus niet moeten liggen klooien met kabels. Muziek komt van de Macs, iPhones en iPad, naargelang van wat het dichtste bij ligt
Niet de allerbeste kwaliteit, maar goed genoeg voor achtergrondmuziek.

Wil ik deftig muziek luisteren, dan leg ik een plaat op. Want in tegenstelling tot wat Duuk beweert is vinyl aan een enorme opmars bezig. In de genres waar ik vooral naar luister is vinyl al de hele tijd beschikbaar geweest, maar ook de meer 'mainstream' muzikanten beginnen hun weg naar vinyl terug te vinden. Reden daarvan is volgens mij dat veel mensen geen meerwaarde meer zien in een banale CD. Zeker nu je voor 10 euro cd's kan kopen via iTunes. CD's in de standaard jewelbox-verpakking koop ik niet meer, ze moeten wel wat origineler uit de hoek komen Dan geef ik liever 2 euro minder uit en koop ik online. Voor vinyl betaal ik dan wťl graag.

Ik ben al blij dat ik de gratis Spotify kan gebruiken.

edit: Op de site van Spotify staat het nu zwart op wit: Spotify beschikbaar in BelgiŽ. 120 euro om een jaar lang naar ALLES te luisteren..Mensen die illegaal downloaden met het argument dat CD's kopen te duur is moeten nu maar ns twee keer nadenken..
Met citaat reageren