Los bericht bekijken
  #31 (permalink)  
Oud 07-11-2010, 00:08
PCDJHENK PCDJHENK is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Madonna nabij Langemark/Ieper
Berichten: 3,310
Reputatie: PCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerdPCDJHENK wordt alom gerespecteerd
Standaard Re: Mic Shootout - opname kerkorgel met AEA R88 en Jos C42

Hallo Sander,

Heb het filmpje bekeken of beter "beluisterd".

Hoe heb je opgenomen? Sommige liedjes klinken voor mij ietsje te ruimtelijk en een beetje breed stereobeeld. Hoever stond je met je mic's van het orgel. Aan de nagalm te horen moet het een grote kerk of kathedraal geweest zijn.
Kan je niet een paar korte stukjes (of 't orgineel van het clipje) uploaden. De geluidskwaliteit is wat minder op het filmpje waardoor het niet evident is om goed te oordelen. Ik hoor wat gepomp van ruis in de stille passages maar dat zal zeker door het converteren van de avi komen?

Veel succes alleszins met de verkoop vd cd's zodat de toren een nieuw jasje krijgt.
Misschien moet ik hetzelfde doen voor het orgel in onze kerk. We hebben hier een prachtig kerkorgeltje in onze kerk. Dateert van +/ 1780. Maar staat er volledig te verkommeren. 't Is nochtans een beschermd monument.


groetjes

Henk
Met citaat reageren