Los bericht bekijken
  #4 (permalink)  
Oud 19-05-2010, 10:09
Bosjanet Bosjanet is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: niet meer op dit forum
Berichten: 4,158
Reputatie: Bosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatieBosjanet heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Binnenkort Reaper op Linux?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jacks Bekijk bericht
Zo zou Reaper dat ook moeten doen.
Zo doet Reaper het ook, alleen is de Linux-versie nog niet klaar. Renoise heeft trouwens een gelijkaardig parkoer afgelegd: ook eerst Windows only, dan Mac PPC, dan Mac OS Universal, en dan Linux.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jacks Bekijk bericht
Ik heb het idee dat Renoise op Linux relatief veel gebruikt wordt en ook EnergyXT. Er liggen daar zeker kansen voor Reaper, ook al omdat vrij veel mensen Reaper via Wine hebben lopen.
Wat volgens mij gewoon goed is aan Reaper, is dat je geen beperkingen hebt. Of je nu de commerciŽle, persoonlijke of evaluatie-licentie hebt, je hebt steeds de volledige onbeperkte versie van Reaper. Als ik een project maak, en ik stuur dat door, hoeft die andere persoon Reaper niet persť te kopen om dat project te openen en zelf wat te klungelen met de mix.

Nu, 'k wil hier niet staan verklaren dat Reaper beter is dan Renoise, maar Reaper is zeker een DAW dat Linux meer aantrekkelijk zal maken voor geluidsbewerking.

Alleen nog de driver-support van de audio interfaces ('k weet, het zijn er al een heleboel, maar het moeten er echt meer zijn, de goedkope usb 2.0-interfaces vallen allemaal uit de boot), hopelijk laat dat niet te lang op zich wachten.
Met citaat reageren