Los bericht bekijken
  #9 (permalink)  
Oud 13-04-2010, 12:42
DogPants DogPants is offline
Groupie
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Lochristi
Berichten: 3,360
Reputatie: DogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatieDogPants heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Mic shootout - Phanthera / TLM103 / EVRE20 / SM7B / BDM201 / MD441 op tenorsax

Ik heb een MD421 gebruikt op sopraan, maar heb hem dan gedurende de opname vervangen door een ADK S7. Sopraansax is heel gericht en heeft een minder brede kelk, zodat je nogal snel off-axis bewegingen van het instrument kunt waarnemen. Er zat nog wat funky stuff in, en de saxofonist had het dan ook niet steeds makkelijk om stil te blijven staan. De S7, iets verder geplaatst, was dan ook een betere optie. Als ik wat tijd vind, zal ik die ook nog op het forum plaatsen. Ik heb ook nog soundbites van sopraan, trouwens.

De ganse opname komt bovendien naderhand nog op de blogpants-blog, maar ik moet het allemaal nog wat properkes uitwerken.

Voor wie eens wat wil experimenteren: download gerust de mp3's en meng/mix ze met elkaar naar eigen goesting. Wie anders de wav's wil, tempo en akkoorden van het arrangementje, en zelf iets wil creŽren, PM me maar.

Vriendelijke groet,
alain
Met citaat reageren