Los bericht bekijken
  #12 (permalink)  
Oud 20-01-2010, 14:03
DeadPoet DeadPoet is offline
Vintage Member
 
Geregistreerd: Oct 2003
Locatie: Antwerpen
Berichten: 1,523
Reputatie: DeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatieDeadPoet heeft een uitstekende reputatie
Standaard Re: Contrabas micro experiment

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DogPants Bekijk bericht
Lap, ik voel het al. Daar gaat mijn credibility...
alain
Absoluut niet hee, er is geen beter of slechter, allemaal gewoon anders en 't is inderdaad wel een heel specifieke applicatie hee.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rikke
lap ik vind het moeilijk, ik zou voor 8 kiezen, maar elke keer als ik luister twijfel ik weer.
8 was mijn eerste favoriet vlak na opname maar na wat beter luisteren toch niet echt. Beetje te ge-hyped en wat veel vingergeluid (is een front address cardio dus capsule wijst echt wel richting vingers).
... naar mijn goesting hee.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter321
7 9 en 14

tnx, ik weet al even dat ik een beyer moet kopen....lol
toch neem ik iever op van de arm, ma in live situatiions gaat dat niet.

een mix tussen 7 en 9 lijkt me schitterend.
7, 9 noch 14 zijn beyers... je koos een dynamische en 2 kleinmembraan condensers...Mijn favoriet (en wat ik voor de opname gebruikt heb) is 5. Goede balans tussen 'hout' en snaar, niet te veel vingergeluid en een gecontroleerd laag (beetje shelf af op een 100tal Hz klaart alles snel op).Trouwens: kan ik die bestanden op de HR.be site kwijt? dat 'attachment management window' liet me weten dat ik maar 9Mb kwijtkon (is alles bijeen toch 80Mb - ik heb die ruimte op mijn server ooit wel weer van doen...)


Herwig
Met citaat reageren