Los bericht bekijken
  #9 (permalink)  
Oud 14-10-2009, 13:39
jeroen.grommen jeroen.grommen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Leuven
Berichten: 345
Reputatie: jeroen.grommen wordt hier goed onthaaldjeroen.grommen wordt hier goed onthaald
Standaard Re: Bescheiden mic shoot-out piano

Kijk eens aan,

waar is de tijd? Gezellig toefelen met wat micro's rond het pianogedrocht. Heerlijk

Nu heb ik destijds ook heel wat vreselijk dwaze micro opstellingen uitgeprobeerd daar in de Bijloke. Meestal dan wel met alle micro's tegelijk ( per paar, en vanuit verschillende afstanden/opstellingen) Die lange gang in de linkervleugel van het hoofdgebouw gebruikte ik wel eens als galmkamer in de late avond...

Spijtig wel dat de opnames meer vertellen over de eigenschappen van de (wat vluchtige?) opstelling dan over de gebruikte micro's. Probeer eens een objectiever vergelijk vanuit éénzelfde positie (bvb vanop XY-lat, en/of vaste goedgerichte plek op de boomstatieven) en bij voorkeur met telkens hetzelfde riedelke.

Die c3000b daar hadden we destijds maar eentje van, die lag te roesten in de verdwijnkast van L8 (de kast van waaruit alles mettertijd verdween)
Ik heb m gebruikt voor het tweede stukje op men myspace. Samen met een km184 (waar er toen ook maar één meer van was -groemels-)... De grote membraan natuurlijk in de bassen gedoken. Piano was toen wel een Kawai en met dat vreselijke D8b geval opgepakt. Maar charme heeft het beestje wel (c3000b, niet de Mackie, nee die nu net niet)


Hoe dan ook, fijn gedaan, maar ook: kom aan gasten, dat kan nog beter!

Hup

Laatst gewijzigd door jeroen.grommen; 14-10-2009 om 13:42
Met citaat reageren