homerecording.be forum

homerecording.be forum (http://www.homerecording.be/forum/)
-   Overige audio hardware (http://www.homerecording.be/forum/f10/)
-   -   mac software op pc (http://www.homerecording.be/forum/t3753.htm)

mr_alligator 20-06-2007 19:33

mac software op pc
 
hallo allemaal

Ik heb een dualcore amd in gebruik,
kun je daarop de nieuwste mac os versie op zetten?
ik had ergens gehoort dat de nieuwste versie nu ook
intel ondersteunt.
en zou de pc dan net so goed zijn als een arginele mac systeem?

alvast bedankt

GreenTusk 20-06-2007 19:59

Re: mac software op pc
 
het draait enkel op apple mac.

PM-Studio-Project 20-06-2007 20:56

Re: mac software op pc
 
Leuk, bij deze diskutie's ga ik bijna altijd mezelf verheffen tot uitvinder.
Bijgevolg komen me dan de meest spannende uitvindingen-in-space voor de geest!
Deze wil ik u niet weerhouden;
Namelijk, ik heb thuis een keukenmixer en zou die toch zo graag als ventilator kunnen gebruiken! Dat moet toch kunnen?!
Ik heb dan wel geen keukenmixer meer, maar geen probleem! Vindingrijk als ik ben, tover ik in een wip een luchtventilator om in een jawel, ...
En nu maar draaien, ook virtueel!!

Allez, deze topic staat tenminste geplaatst in de categorie "Audio-Hardware"
Leuk, leuk, leuk!

in overdrive,
Peter

Mother Misty 21-06-2007 08:14

Re: mac software op pc
 
Op Mac kan je probleemloos Windows draaien,
op een PC kan je NOG geen OSX draaien,
maar dat zou binnenkort veranderen!!
De nieuwe OSX (tiger) zou ook op pentium 4 werken!

nog ff afwachten tot tiger wordt losgelaten...

pieter42 21-06-2007 14:11

Re: mac software op pc
 
Mac en pc zijn twee verschillende werelden...
Om alle moeilijkheden te vermijden is het best deze twee gescheiden te houden.
Er is software die platform-onafhankelijk is, maar 99% is OF pc/OF mac.

_-RidDim-_ 21-06-2007 18:00

Re: mac software op pc
 
ik heb osx 10.4.8 op mijn pc (Intel core 2 Quad, I975 chip) gedraaid, werkte zonder problemen, ik heb daar noodgedwongen 2 logic projecten op gemixt vermits de originele mixing engineer naar het buitenland vertrok. Gelukkig heeft hij me zijn logic 7.2 pro versie in leen gegeven ondertussen voor dat project. Protools LE heb ik toen ook getest en werkte zonder problemen.

Dus maw, JA dit kan...maar het mag niet, dus kan ik je geen info erover geven, buiten dat een gewone osx install cd niet zomaar werkt. Indien Mac osx gewoon zou verkopen, zou ik dat serieus in overweging nemen vermits ik vaker op mac<->limitaties stuit maar weiger een prefab pc te kopen (eg. mac).

Pzz


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011