homerecording.be forum

homerecording.be forum (http://www.homerecording.be/forum/)
-   Opname (DAW) software / sequencers (http://www.homerecording.be/forum/f38/)
-   -   Fruity Loops (http://www.homerecording.be/forum/t3108.htm)

Pinjo 25-03-2007 16:33

Fruity Loops
 
hallo
ik heb net het programma fruity loops en ik wil graag een sampler toevoegen. De eerste keer lukte dat maar toen ik die verwijderde en een andere toevoegde hoord je geen geluid meer. Ook de output-balk van de sampler zelf laat geen output zien. Wat doe ik verkeerd??

steadyshot 26-03-2007 08:55

Re: Fruity Loops
 
Als je een sampler toevoegt moet je ook een sample daarin laden. Is het dat misschien ?


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011