homerecording.be forum

homerecording.be forum (http://www.homerecording.be/forum/)
-   Materiaal marktplaats (http://www.homerecording.be/forum/f28/)
-   -   Marktplaats materiaal: voor je post (http://www.homerecording.be/forum/t3102.htm)

billybear 25-03-2007 02:06

Marktplaats materiaal: voor je post
 
Dit is de nieuwe Homerecording.be marktplaats. Je kan hier alle soorten materiaal en software aanbieden: te koop, te krijg of te ruil. Een paar regels moet je wel respecteren:

- Homerecording.be is nooit aansprakelijk voor de juistheid, voor de eigendomsrechten of legaliteit van de aangeboden gegevens of prijzen. Topics die duidelijk in strijd zijn met de forumregels, die onjuiste gegevens bevatten of ingaan tegen de geest van het forum zullen zo snel ze opgemerkt worden verwijderd worden.
- Stel zo duidelijk mogelijk je prijsverwachtingen voor, en doe de moeite om vragen over je aanbod via dit forum zo snel mogelijk te beantwoorden.
- Als het item verkocht is, laat dat dan alstublieft even weten via een reply op de thread.
- Homerecording.be behoudt het recht items die indruisen tegen de forumkultuur te verwijderen, zonder daarvoor verantwoording te hoeven afleggen.
- Warez of ander illegaal verworven materiaal mag hier niet aangeboden worden. Je verklaart bij het inzenden uitdrukkelijk dat je zelf rechtmatig eigenaar bent van hetgeen je aanbiedt.
- Je kan foto's van het aangebodene meezenden als attachment.

Deze regels vullen de algemene spelregels aan, en kunnen ten alle tijde aangevuld of aangepast worden. Door hier een thread te posten verklaar je je akkoord met de laatste forumregels, en aanvaard je dat, indien je post niet meer zou overeenstemmen met bepaalde regels, ook als ze later ingevoerd worden, je inzending geschrapt kan worden.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011