homerecording.be forum

homerecording.be forum (http://www.homerecording.be/forum/)
-   Overige audio hardware (http://www.homerecording.be/forum/f10/)
-   -   Aansluiten compressor ? (http://www.homerecording.be/forum/t2190.htm)

Raf 26-10-2006 19:38

Aansluiten compressor ?
 
Hallo !

Wat is de beste mannier om een compressor aan te sluiten om 1 kanaal te compresseren ?

Volgens hetgeen ik heb gehoord moet je werken met een y-kabel.

In en uit van de compressor aan de ene kant en de insert van het kanaal aan de andere kant .

Klopt dit ?



= Raf =



[ Bewerkt door Raf on 27/10/2006 8:30 ]

Raf 27-10-2006 07:31

Re: Aansluiten compressor ?
 
Nog een vraagje:

Het gaat hier om een stereo compressor met 2 kanalen ( A &B ).
Kan ik deze gebruiken als 2 maal mono ?
De kanalen zijn appart instelbaar.

= Raf =

B-Rock 27-10-2006 08:05

Re: Aansluiten compressor ?
 
Ja en ja.

Raf 27-10-2006 08:07

Re: Aansluiten compressor ?
 
Citaat:

B-Rock wrote:
Ja en ja.

Awel dit is nu een kort en duidelijk antwoord se ! ;-)

Kan je zo een Y-kabel in de winkel kopen of moet je die zelf maken ?

= Raf =

Contender 27-10-2006 10:36

Re: Aansluiten compressor ?
 
Die kun je gewoon in de winkel kopen, Raf... :)

Kun je ook beslist zelf maken. Maar lijkt mij niet de moeite waard.

waxx 27-10-2006 17:05

Re: Aansluiten compressor ?
 
Die kabels worden meestal insert kabels genoemt in de winkels, en elke muziekinstrumentenwinkel heeft ze normaal liggen.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011